Tiener doodgepest?

In oktober vorig jaar bezweek de 14-jarige Ricky van Bommel aan een hartstilstand. Volgens de moeder van Ricky zouden langdurige pesterijen en mishandelingen op het Hondsrug College in Emmen daarvan de oorzaak zijn geweest.

Bij Justitie in Assen ligt nu de taak naar een onderzoek rondom de dood van de jongen. Volgens de moeder van de overleden tiener zou haar zoon jarenlang gepest en mishandeld zijn op school. Volgens haar nam politie de hele situatie nooit serieus genoeg, vandaar de klacht bij Justitie.

Ondanks dat er een natuurlijke doodverklaring afgegeven is na het overlijden van Ricky blijft de moeder strijden voor een zaak waarin blijkt dat de jongen als gevolg van dood door schuld om het leven is gekomen. Justitie gaat een onderzoek aan waarin naar mogelijke daders wordt gezocht die zich aan het pesten en de mishandelingen schuldig maakten.

Bron: AD
Foto: Anoko at nl.wikipedia [GFDL or CC-BY-SA-3.0], from Wikimedia Commons

 

Lees ook:Jongen doodt moeder vanwege kritiek op computeren
Lees ook:Zwemmend zwanger
Lees ook:‘Bosjongen’ Ray duikt na vijf jaar op uit Duitse bossen
Lees ook:Jonge bolletjesslikker aangemoedigd door moeder
Lees ook:Leerlingen sturen naaktfoto´s lerares hele school door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>