Red Ribbon Rock deel 2!

Op 17 april presenteert Red Ribbon Rock alweer de tweede uitgave van het online magazine ‘John de Wolf’! In deze uitgave tref je o.a. weer een naakt stelletje aan en heel veel interviews met Red Ribbon Rock acts als Shaking Godspeed en Boef en de Gelogeerde Aap!

En bij het verschijnen van een online magazine hoort natuurlijk een online release feestje! Neem John de Wolf daarom op 17 april mee in je woon- of slaapkamer en kijk via www.twitter.com/redribbonrock live naar een verantwoord vunzige webcast met bands als Paper Tiger, The Bohemes, The Dying Hippo’s en Moonpilot!

Het eerste optreden zal al om 16:00 uur plaatsvinden en het gaat gewoon tot laat in de avond door! Entree en garderobe zijn wederom gratis! Houd de Twitter en Facebook pagina van Red Ribbon Rock in de gaten voor meer info.

Ben je toe aan meer Red Ribbon Rock? Bereid je dan voor op het Red Ribbon Rock festival op 3 juni in Willemeen (Arnhem)!

Lees ook:14 februari: online releaseparty Red Ribbon Rock
Lees ook:John Mayer steengoed in HMH
Lees ook:John loves Peter
Lees ook:Seks, drugs en rock’n'roll hoofdvakken We Rock the Cradle
Lees ook:John Legend in The Qube van Q-music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>