Go Apres Ski: 31 maart 2012 – tickets morgen verkrijgbaar

Heidi’s & Rudy’s, zet het bier alvast koud: 31 maart 2012 is het weer tijd voor Go Apres Ski in Ahoy. Ook dit jaar zijn er weer twee area’s te vinden met compleet nieuwe decors. Wat je verder kunt verwachten? Een groot assortiment aan feestgadgets, originele blokhutten, kleine apres ski barretjes, in ski-wear uitgedost personeel, een uitgebreide bier-en-food Plaza, de traditionele koudweer dranken en niet te vergeten de foute skileraren. Welke ‘foute’ artiesten er dit jaar op de planken staan?

Volgens de organisatie gaat het om de crème de la crème van de Nederlandse muziek en apres skihits. Zo zullen onder meer Gerard Joling, Wolter Kroes en Frans Duijts ervoor gaan zorgen dat de temperatuur een hoogtepunt bereikt en het dak eraf knalt. Verder zijn ook De Deurzakkers, The Happy Hour Crew, Starkoo, De Gebroeders Ko, Cooldown Cafe, Rob Ronalds, De Alpen Zusjes, De Lawine Boys, Het Feestteam, Albert Casanova, Rob Toonen (presentatie) en natuurlijk alle Dj’s en zangers uit de Skihut Rotterdam van de partij.

De kaartverkoop start morgen – op zaterdag 3 december 2011 om 10.00u. De tickets zijn online te verkrijgen via de website www.goapresski.nl (waar nog veel meer te beleven is). Daarnaast zijn tickets ook verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen. Haal jij je lederhose en Tiroler Dirndl alvast uit de kast?

Lees ook:Albert West back!
Lees ook:Nieuwe serie ‘Zusjes’ in première gegaan
Lees ook:Overdosis van zeven kopjes koffie
Lees ook:Nog meer voetbalfestiviteiten!
Lees ook:Feest in Afghanistan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>