SLAM!Beachbreak aanstaande zondag uitverkocht

Het beste strandfeest van de zomer, de SLAM!Beachbreak, is voor de veertiende keer volledig uitverkocht! De laatste kaarten vlogen er de afgelopen week doorheen. Met de voetjes in het zand en de zon op hun gezicht gaan duizenden danceliefhebbers aankomende zondag los op de lekkerste beats in Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee.

De DJ’s Nicky Romero, Quintino, Billy The Kit, Martin Garrix, Mr. Polska, The Partysquad, FeestDJRuud, Jordy Dazz en SLAM!FM-DJ Menno de Boer zorgen voor muzikaal entertainment en laten de bezoekers het ultieme zomergevoel beleven. Voor de thuisblijvers, of diegenen die het feest willen herbeleven, zendt SLAM!TV maandag 12 augustus tussen 17.00 en 19.00 uur het beste van de SLAM!Beachbreak Powered by Fernandes uit.

Lees ook:Zomerseizoen begint met SLAM!FM Beachbreak!
Lees ook:Line-up SLAM!FM Koninginnedag Java-eiland, Amsterdam
Lees ook:Eerste dj’s SLAM!FM Beachbreak Closing Party zijn bekend
Lees ook:Zin in een zomers feestje? Tijd voor SLAM!Beachbreak
Lees ook:Deze artiesten staan op uitverkochte SLAM!Koninginnedag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>