Voorpremière Endless Love op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag (14 februari a.s.) zijn er vele speciale voorpremières van de romantische film ENDLESS LOVE in verschillende Nederlandse bioscopen. Wij delen alvast de trailer van deze film die vanaf 20 maart aanstaande in de bioscoop draait.

De Valentijnsvoorpremières vinden plaats in de volgende steden:
Amsterdam, Almelo, Almkerk, Alphen, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Burg, Den Haag, Drachten, Deventer, Doetinchem, Echt, Ede, Eindhoven, Emmeloord, Geleen, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Kerkrade, Lelystad, Maastricht, Panningen, Reuver, Roermond, Rotterdam, Schagen, Scheveningen, Spijkenisse, Terneuzen, Tiel, Tilburg, Venlo, Vlaardingen, Vlissingen, Wageningen, Woerden, Wychen, Zaandam, Zevenaar, Zutphen en Zwolle.

Ga voor meer informatie en aanvangstijden naar: http://www.belbios.nl/bioscoopfilms/index/endless-love

Blijf deze site volgen, want binnenkort hebben wij een leuke actie met deze film.

Lees ook:Documentaire over Schorem Haarsnijder en Barbier
Lees ook:Daisy Leijdekkers uit Rotterdam Miss Oliebol 2012
Lees ook:Blokken in het Chinees
Lees ook:Scholieren Kampen in de strijd tegen malaria
Lees ook:Meiden redden man van 150 kilo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>