Kruip in huid undercoveragent Wei Shen in Sleeping Dogs

De game ‘Sleeping Dogs’ is recent verschenen en kent een hele succesvolle start. Zowel in Nederland als België is hij erg populair. Jongerenblog duikt verder in het spel voor wie het nog niet kent.

‘Sleeping Dogs’ is een grimmig en meeslepend open-wereld politiedrama dat zich afspeelt in de levendige stad Hong Kong. De game plaatst spelers in de rol van de undercover politieagent Wei Shen met de taak om een van de werelds meest gevreesde criminele organisaties van binnenuit op te rollen. Op een eiland vol met explosieve actie biedt iedere straathoek, marktstalletje, steigerplaats of wolkenkrabber spelers een mogelijkheid voor intense schietgevechten, adrenaline pompende straatraces en intense, brute martial arts gevechten.

Dankzij een van de meest intuïtieve en tot de verbeelding sprekende vechtsystemen, geeft ‘Sleeping Dogs’ spelers de mogelijkheid om een uiteenlopende reeks martial arts moves uit te voeren waarmee ze in hun eentje meerdere vijanden tegelijk aanpakken. Spelers doen kicks en combinaties die botten doen kraken, plaatsten wrede tegenaanvallen en halen vijanden neer middels filmische omgevingsgerichte moves met behulp van talloze voorwerpen zoals cirkelzagen, telefooncellen, ijskastdeuren en brandblussers. Bijna alles in de omgeving kan gebruikt worden als wapen.

Sleeping Dogs is nu verkrijgbaar voor PlayStation 3 (5021290052567), Xbox 360 (5021290051157) en PC (5021290051164). Voor meer informatie omtrent Sleeping Dogs surf je naar http://www.sleepingdogs.net of bezoek je de Facebookpagina.

Lees ook:Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki
Lees ook:SpangaS de Game; bezoek zelf het Spangalis College
Lees ook:Drie WORMS games samen in één box
Lees ook:Rabbids gaan door het lint op Nintendo 3DS
Lees ook:Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>