Tiener overlijdt bij eerste zoen met vriendje

De eerste zoen met je vriendje of vriendin is vaak iets waar je met plezier aan terugdenkt. Maar er zijn uitzonderingen. Bij het Britse stelletje Jemma Benjamin (18) en Daniel Ross (21) was het letterlijk een drama. De 18-jarige Jemma overleed vlak na de eerste zoen door een zeldzame hartziekte.

Het voorval vond plaats in april 2009. Na een dagje uit belandden de twee bij het huis van Danielwaar ze nog even kletsen en kort erna de eerste zoen tussen de twee plaatsvind. Eenmaal binnen gaat het niet goed met Jemma. Terwijl Daniel naar de keuken loopt valt Jemma, die op de bank was gaan zitten, weg. Ze verloor haar bewustzijn maar kwam af en toe weer bij.

Daniel belde de hulpdiensten en de moeder van Jemma, of ze misschien epilepsie had. In de tussentijd gaven ze Daniel via de alarmlijn telefonisch instructies over hoe hij zijn vriendin kon reanimeren. Helaas was alle hulp tevergeefs. Het meisje overleed bij aankomst in het ziekenhuis aan de zeldzame hartaandoening Sudden Adult Death syndroom (SADS).

Bron: Daily Mail
Foto: By Jeremy Daccarett [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Meisje belt 522 keer naar alarmlijn
Lees ook:Twaalfjarige helpt bij bevalling
Lees ook:Mannen nemen initiatief bij eerste zoen
Lees ook:Elfjarige assisteert moeder bij bevalling
Lees ook:Chaos bij Internet+Bellen van KPN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>