Nieuwste editie Guinness World Records 2013 boek

Ieder jaar is Guinness World Records weer een wereldwijde bestseller. Dit jaar zit het boek vol met nieuwe snufjes als 3D technologie en geweldige info-graphics. Plus natuurlijk meer dan drieduizend verbluffende records. Een tipje van de sluier…

· Geweldige nieuwe recordhouders – Het boek presenteert een ongelofelijke variatie aan nog nooit eerder vertoonde recordhouders, zoals de man met de grootste biceps (64,77 cm), en de oudste gymnaste ooit (86 jaar jong). Daarnaast bevat het boek natuurlijk alle superprestaties op het gebied van amusement, sport, wetenschap, het luchtruim en zelfs verder!

· Augmented Reality (AR) – Richt je smartphone of tablet op een AR-record in het boek en de pagina komt tot leven met een geweldige 3D-animatie. Met records als de grootste haai ter wereld, de dikste spin, de kleinste helikopter en de kortste man.

· Info-graphics – Een kolom aan de zijkant van iedere pagina met statistieken, feiten en leuke weetjes, ontworpen om de lezer op een ongedwongen wijze meer te vertellen. Ideaal voor moeizame lezers! Toffe informatie die makkelijk te begrijpen is.

· Onze wereld – Een nieuw hoofdstuk dat laat zien wat onze planeet aan bijzonders te bieden heeft, aan de hand van record brekende plaatsen. Denk aan de grootste waterval in Afrika, of de langste waterglijbaan in Zuid-Amerika.

De eerste editie van Guinness World Records verscheen in 1955 en inmiddels zijn er meer dan 120 miljoen exemplaren in meer dan 100 verschillende landen verkocht.

Klik op de titel voor meer info: Guinness world records / 2013.

Lees ook:943 leerlingen in Noordwijk vestigen nieuw record!
Lees ook:Meer dan 1100 leerlingen in Noordwijk doen recordpoging
Lees ook:Vestig je eigen officiële wereldrecord: 11 november NEMO!
Lees ook:Hoe groot is de grootste joint ter wereld?
Lees ook:Leerlingen Guido de Brès doen wereldrecordpoging met André Kuipers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>