Presentatrice belspel zakt in elkaar

Wie kijkt er tegenwoordig nog naar die belspelletjes? Ik niet. Gelukkig staat het wel op YouTube als er weer wat gebeurt (of wordt opgelicht). Dit keer een filmpje van een presentatrice van een spelletje dat gewoon in elkaar zakt. Ze maakt al duidelijk dat ze zich niet goed voelt en krijgt even later een stoel. Ze gebruikt de stoel als steun en weet haast niet meer wat ze moet zeggen. Uiteindelijk is besloten het programma te beeïndigen, pas nadat ze uren ziek was. Belachelijk!

Lees ook:Intimidatie op school in SpangaS
Lees ook:X FACTOR: al een strijd tijdens de eerste aflevering
Lees ook:Eerste dode door gebruik meow meow
Lees ook:Roef en Marian zijn het zat!
Lees ook:Baby te koop

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Presentatrice belspel zakt in elkaar

  1. Shirley

    Dit is echt erggg! Ze hadden die chick allang uit de lucht moeten halen… Ze klinkt alsof ze bezopen is, maar heeft ze wel genoeg gegeten?

      /   Reply  / 
  2. José

    Volgens mij had het met een veel te laag suikergehalte te maken, misschien wel diabetes. Heel erg en ook gevaarlijk om haar zo lang door te laten gaan!

      /   Reply  / 
  3. DJ-Chris

    Wat zielig eigenlijk, Ze had eigenlijk zelf moeten opstappen, als je op de hulp achter de schermen moet wachten..

      /   Reply  / 
  4. wdulli

    Dit lijkt 100% op een zware hypo. Je ziet ook dat ze haar voorhoofd aanraakt. Dit is omdat je zwaar gaat zweten. Je merkt de helft niet wat je doet. Die opmerking van ohhh leuk een beller moet ze er uit persen. Ze zwalkt ook allemaal tekens van diabetes. Ik weet waarom heb het zelf ook en ook vaak genoeg dit meegemaakt. Waarschijnelijk zegt ze niks om niet ontslagen te worden. Meid fock it een hypo is gevaarlijk!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>