Terror Jaapie terechte winnaar Gouden Kooi

Zoals we inmiddels weten heeft Jaap de Gouden Kooi gewonnen! Niet verwacht, aangezien hij de hele avond achter Brian stond, en op het laatste moment nét het vriendje van Amanda inhaalde. De ransbak sprong het zwembad in van blijheid. Twee miljoen stemmen kwamen er binnen, wat echt super veel is. Natuurlijk, Brian heeft het langst in de kooi gezeten en het sucks big time dat hij nu met niks naar huis gaat. Maar dat is jammer genoeg wel het spel. De meerderheid koos Jaap. Hij was voor veel mensen de reden om de show te bekijken.Met Jaap was er altijd wel iets te lachen. Rollen door de kots, de inhoud van een vuilnisbak in iemands bed gooien en stinkbommen op een bruiloft. Met Jaap was het in ieder geval niet saai. Brian ‘ik word helemaal para brother’ heeft daarentegen de laatste tijd niet veel boeiends uitgespookt. Dat heeft hem waarschijnlijk stemmen gekost. Toch had ik wel verwacht dat hij zou winnen.
Jaap begint waarschijnlijk met zijn eigen talkshow en geeft de helft van het geld aan een goed doel. Niet stichting Aap maar stichting Jaap (en wat dat dan is?). We zullen vast nog veel van hem horen!

Lees ook:Geweld in De Gouden Kooi
Lees ook:Huub en Claire getrouwd in Gouden Kooi
Lees ook:Verslaggevers klimmen over hek Gouden Kooi
Lees ook:Wie vloekt het meest? Jensen!
Lees ook:Nooit meer zwarte broodjes

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Terror Jaapie terechte winnaar Gouden Kooi

  1. riddle

    lekker voor die sukkel van een brian!!!!
    ouwe nep kickboxer,zou hem graag een paar stompen willen geven zonder bitje!!! gefeliciteerd bolle!!

      /   Reply  / 
  2. Sjaak

    Zekerz te chill jaap is de bomb ik heb zelf oom gestemt!!!!!

      /   Reply  / 
  3. lee

    ik vind dat brian had moeten winne die bolle en naar wat gaat die geld doneren cker kfc en mac dolands en burger king en jah bBRIAN HAD MOETEN WINNEN KLAAR

      /   Reply  / 
  4. Boudewijn

    Meh, De Gouden Kooi is gewoon een beetje gay.

      /   Reply  / 
  5. WouldYou

    Jaap is een terechte winnaar. Hij heeft het spel gewoon goed gespeeld, jammer voor de rest. Ik vind het onzin dat mensen zeuren, dat hij gelogen heeft over het goede doel. Dit was juist een slimme actie, gewoon een onderdeel van het spel.
    Jaap proficiat!

      /   Reply  / 
  6. yooooo

    jaap is een kuthoofd, BRIAN HAD MOETEN WINNEN OF AMANDA:D

      /   Reply  / 
  7. mee eens

    Brian Had zeker moeten winnen…
    Jaap niet!! beetje jammer!!

    en dan kan je wel zeggen dat jij(wouldyou) het onzin vind dat mensen zeuren, dat hij gelogen heeft over het goede doel. Dit was juist een slimme actie, gewoon een onderdeel van het spel.

    nouw IK vindt het belachelijk dat je een goed doel daar misbruik van maakt!! Dat je hiervoor een goed doel moet gebruiken….is toch zielig! kom op zeg ….

    nou de mazzels ….beter jaap dan huub dat wel,…. maar ik had het BRIAN zeker weten gegunt!!

      /   Reply  / 
  8. WouldYou

    Even een reactie op ‘mee eens’.
    Ik vraag me af of je het ook zielig had gevonden, als Brian iets over een goed doel had gezegd en dat uiteindelijk niet gedaan had. Ik zou het in Brians geval in ieder geval ook een goede zet hebben gevonden. Iedereen, en dan bedoel ik de spelers en de kijkers, weten dat het een groot spel is. En dat er dus van alles kan gebeuren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>