The Voice of Holland finalisten vanavond bekend

Wie zien we in de finale van The Voice of Holland? Vanavond weten we het; dan nemen de laatste acht kandidaten het tegen elkaar op. In de race zijn: Sharon Doorson en Iris Kroes bij Team Marco Borsato, Erwin Nyhoff en Niels Geusebroek bij Team Angela Groothuizen, Paul Turner en Wouter Vink bij Team VanVelzen en Charly Luske en Chris Hordijk bij Team Nick & Simon.

Na de opening van de show, brengen alle talenten vrijdag twee songs ten gehore: eenmaal solo en eenmaal een duet met hun teamgenoot. Aan het eind van de avond telt de keuze van het publiek even zwaar als de keuze van de eigen coach en gezamenlijk wordt dus bepaald wie de teams in de finale gaan vertegenwoordigen.

De vier finalisten staan een mediatour te wachten die op zondag 15 januari afgetrapt wordt met een speciale ‘The voice of Holland’-editie van ‘Carlo & Irene: Life 4 You’. Ook gaan ze langs bij ‘RTL Boulevard’, De Telegraaf, radio 538, Radio 2, 100% NL, Radio Veronica en Q Music.

Met de halve finale en finale nog te gaan, trekt het tweede seizoen van ‘The voice of Holland’ tot nu toe gemiddeld 3,3 miljoen kijkers per aflevering (3,5 miljoen inclusief uitgesteld kijken). Dat is ruim boven het eerste seizoen, dat met gemiddeld 2,7 miljoen kijkers per aflevering geldt als de best bekeken talentshow ooit van RTL 4 (2,8 miljoen inclusief uitgesteld kijken).

Wendy van Dijk, Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz presenteren het programma. Volgende week wordt de finale uitgezonden.

De aflevering begint vanavond om 20.30 uur.

Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Lenny Kravitz, James Morrison en Taio Cruz bij The Voice
Lees ook:The Voice of Holland halve finale: wie gaat er door?
Lees ook:Nick en Simon wel bij The Voice Kids, gestopt met The Voice
Lees ook:Vanavond battles voor finaleplaats in The Voice Kids

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “The Voice of Holland finalisten vanavond bekend

  1. margreet

    wat een schande dat Paul door is.
    ongekent en niet te begrijpen

    wat een ongeloofwaardige waardering

      /   Reply  / 
  2. Karin

    Belachelijk dat Niels niet door is!!!!!!!!!!!!! Angela had het publiek moeten laten kiezen net als de andere coaches! Hebben we zo´n vent als Erwin met zijn zeurende stem!
    Niels had het moeten zijn!!!!

      /   Reply  / 
  3. ger

    Paul door……wat een aanfluiting…………… DIE GEK…..

    als dit de voice of Holland is!!!!!!!

    Schande…heb geen ander woord.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>