Zangeres Liz McClarnon vertelt over haar stalker

stalker_lizmcclarnonZangeres Liz McClarnon (Atomic Kitten) werd jarenlang gestalkt door een fan die haar dagelijks seksueel intimiderende berichten stuurde. Uit schaamte durfde ze er met niemand over te praten, zelfs niet met haar beste vrienden. Om meer bewustzijn te creëren voor dit vervelende fenomeen, maakte ze de documentaire ‘Stalking – My Secret Past’ waarin ze andere mensen ontmoet die last hebben gehad van stalkers met soms dramatische gevolgen. Deze is te zien bij TLC Doc.

Maar er zijn meer aangrijpende documentaires te zien vanaf vanavond op TLC. De andere gaat over het 11-jarige meisje Jani en haar 6-jarige broertje Bodhi die beiden tekenen vertonen van schizofrenie, iets wat bij kinderen zelden voorkomt. Hun ouders zijn vastbesloten om de kinderen zelf te verzorgen en niet naar een psychiatrische instelling te sturen, maar deze beslissing eist wel steeds meer haar tol. In de ontroerende documentaire ‘Born Schizophrenic: Jani and Bodhi’s Journey’ volgen we hun dagelijkse en moedige strijd.

TLC Doc is elke maandagavond om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Maagdelijkheid te koop
Lees ook:SpangaS in het teken van scheiden
Lees ook:Mockumentary met kinderen als gangsters schokt Mexico
Lees ook:Tieners aan hun lot overgelaten op digitale snelweg
Lees ook:Dokument Junior Leven tussen twee huizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>