Tatoeage op penis redt man van cel

Foto: Tattoosymbol.com

Wie tatoeages complete onzin vindt zou zijn mening misschien iets moeten bijstellen. Soms hebben ze wel degelijk nut. De getatoeerde hagedis die de penis van een Britse man siert heeft hem gered van een gevangenisstraf wegens zedenschennis.

De vrouwelijke conducteur die de man had aangeklaagd beweerde dat de man in dronken toestand zijn penis uit de broek had gehaald. Hij zou deze aan haar hebben laten zien terwijl hij om een kaartje tussen Newcastle en Hartlepo vroeg. Op de vraag of zij iets opmerkelijks zou hebben gezien moest zij een nee antwoorden. De rechter schonk de man zijn vrijheid. Een piemelversiering van vijf centimeter zie je niet zo snel over het hoofd vond hij.

Lees ook:‘Nederlander filmt seksleven niet’
Lees ook:Valentijnsdag niet populair in Nederland
Lees ook:Mr. Ctrl (MSN-robot) werkt voor geen meter
Lees ook:Man wil van één penis af
Lees ook:Voel de politicus aan de tand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tatoeage op penis redt man van cel

  1. tims

    Ik heb ook een tatoeage op mijn penis latenh plaatsen.Ik had verwacht dat het zeer pijnlijk zou zijn.Dit is mij 100% meegevallen.Ik vraag mij echter af waarom in Nederland geen tatoeages op penis worden geplaatst. Ik heb het laten doen in Duitsland.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>