String boven broek nu weer hip?

Moest wel even schrikken toen ik die bikini-jeans (zie foto) zag op Telegraaf.nl. Wie gaat dáár nou in lopen? Ziet er toch niet uit!? De broek is ontworpen door de Braziliaanse ontwerpster Sandra Tanimura. Haar klanten wilden steeds lager zittende jeans, maar hadden problemen de boel omhoog te houden (met als resultaat bilspleet-inkijk).Ze heeft er blijkbaar wel een tijdje over gedaan om met het ´geniale´ idee op de proppen te komen. Tegenwoordig moeten broeken namelijk hoger. Niet dat we dat al serieus heel veel op straat zien, maar het is wel zo. Lager dan laag bestaat in ieder geval niet meer (misschien wel een beetje in Brazilië dan). Leuk idee, maar verkeerd tot uitvoering gebacht. Denk niet dat hier iemand in gaat lopen.

Lees ook:Jouw spullen safe in de Seatbag
Lees ook:Vrouwen studeren sneller dan mannen
Lees ook:Misverstand verbod op baggy broeken
Lees ook:Spugen kost je geld in Peking
Lees ook:Man schiet op tieners met laaghangende broek

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “String boven broek nu weer hip?

  1. Maurits

    Niet alleen een goed idee, maar wel degelijk ook nog eens goed uitgevoerd. Ik moest er niet aan denken, meisjes in broeken tot de navel, geen blote buikjes meer. Dus het wachten was op een oplossing die toch past in de ingezette trend van de hogere broek. Alleen het hoogste punt van de broek zit hoger, maar er is nog meer te zien. Alleen aan te trekken natuurlijk door meisjes die het kunnen hebben.

      /   Reply  / 
  2. Marie

    Nou ik vind het geen goed idee. Het ziet er toch super ordinair uit? Waarom kan je niet gewoon een broek dragen met je string eronder? Maar goed, ieder zijn ding. Je zult mij er nooit in zien lopen in ieder geval :)

      /   Reply  / 
  3. Mieke

    Beter zo’n broek dan zo’n belachelijke kanten string erboven uit…

    Nu maar hopen dat er een taillebroek infasie komt;)

      /   Reply  / 
  4. Wendy de Haan

    Ik vind het ook zeker geen goed idee… Te ordinair gewoon. Een te lage heupbroek kan ook echt niet meer.

      /   Reply  / 
  5. henky

    ik vind dat zo sexy string boven broek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>