Volop variatie op de nieuwe CD van Jessie J!

De nieuwe CD, Alive, van Jessie J is 20 september uitgekomen en daarom hieronder een korte review van wat je van de CD kunt verwachten! Blogger Meike Storck heeft ‘m voor Jongerenblog beluisterd.

De nieuwe CD van Jessie J is onwijs variërend, van partyliedjes tot rustig liedjes. Deze CD heeft het! Waar ik helemaal vrolijk van werd, was het eerste nummer It’s my party. Als je de songtekst opzoekt komt het zinnetje ‘It’s my party, I do do what I want (do do what I want)’ terug en dat is ook helemaal wat je in het leven moet doen!

De verschillende liedjes geven wat je van Jessie J verwacht en gewend bent. Ze begint bijvoorbeeld het nummer Thunder heel rustig om daarna door het liedje heen langzamerhand helemaal los te gaan. En op het einde is als het ware de bom ‘gebarsten’.

Van het nummer Wild werd ik ook onwijs blij! Dit nummer is weer eens wat anders en hoor je niet vaak op deze manier. Samen met de DJ Big Sean mixen ze zang en rap in één liedje en dat is goed gelukt vind ik. Door de afwisseling van Jessie J die zingt en Big Sean is het een goede afwisseling in het liedje.

Als je het nummer Wild lekker vindt, ga je de afsluiter van de CD ook heerlijk vinden. Dit is een gemixte versie van It’s my party. Dit is iets minder house dan het vorig genoemde nummer, maar zeker het luisteren waard!

Op de cover is de nieuwe look van Jessie J te zien, een kort blond koppie. Dit heeft ze voor Red nose day gedaan, een dag dat in het teken staat voor goede doelen. Voor het kaalscheren van haar haar heeft ze geld gevraagd en dat is naar Red nose day gegaan! De een vind het zonde van haar haar en de ander vindt het dapper, ik vind het onwijs stoer van haar!

Klik hier om het album meteen bij Bol.com te bestellen: Alive (Deluxe Edition).

Tekst: Meike Storck

Lees ook:Jongerenblog luistert de nieuwe Miley Cyrus
Lees ook:Is winnende lied Songfestival gejat?
Lees ook:Taylor ‘Soul Patrol’ Hicks wint American Idol 5!
Lees ook:Napster is terug…legaal
Lees ook:Meisje ontwaakt uit coma dankzij haar lievelingsliedje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>