Weg met die loverboys!

http://www.tallarmeniantale.com/pics/movies/Loverboy.JPGAmsterdam start een preventiecampagne tegen loverboys. Dat werd tijd. Stichting Stichting Scharlaken Koord gaat op middelbare scholen jongeren tussen de 13 en 18 jaar informeren over loverboys…

Daarnaast heeft de stichting een website opgericht. Hulpverleners hebben in het verleden veel kritiek gehad omdat ze te weinig zouden doen tegen loverboys. De bedoeling van de preventielessen is om meisjes duidelijk te maken dat ze het risico lopen in een verkeerde relatie te stappen, die uiteindelijk kan leiden tot gedwongen prostitutie.

Vooral meisjes op het speciaal onderwijs hebben een erg groot risico slachtoffer te worden. Maar goed dat er nu eindelijk wat aan gedaan wordt, want er zijn nog steeds genoeg meisjes die slachtoffer worden van een loverboy!

Lees ook:Loverboys zijn laffe boys
Lees ook:Vier jaar cel geëist tegen jonge loverboy
Lees ook:‘Loverboys zijn pooiers’
Lees ook:Britse meisjes, foute vriendjes
Lees ook:Veel tieners seksueel misbruikt

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Weg met die loverboys!

  1. mocrootje

    julie denken dat ale marokkanen slegt sijn of loverboys
    maar dat is niit so hoor se kunnen meestal geen werk krijgen door julie dus ht is ook julie sguld eigelijk en niet aleen dii vn de marokanen

      /   Reply  / 
  2. R.Konings

    Ons schuld? Lekker makkelijk hè…..vooral niet zelf verantwoordelijkheid nemen. Ga eerst maar eens terug naar school op Nederlands te leren schrijven..dan maak je misschien kans op een baan!

      /   Reply  / 
  3. halfbloed

    Marokanen??
    Uit onderzoek is er gebleken dat de meeste nederlanders loverboys zijn !!

      /   Reply  / 
  4. j&s

    uit onderzoek is gebleken dat 37% van de loverboys marrokaan is,goedzo

      /   Reply  / 
  5. anti niggaa

    marokanen zijn slegt voor dit land nie iedereen maar de meeste wel ik heb ook een goeie vriendin en die is ook marokaans maar die gaat gewn naar school en haar ouders wwillen ook werken en doen er alles aan om nl te leren maar de meeste van hun zijn wel LOVERBOYS laetrss ,, praters

      /   Reply  / 
  6. blabla

    lekker makelijk prate he r.konings
    wij marokanen willen wel leren. maar door jullie worden wij zwart gemaakt en word er beter gekeken naar ons.daarom zien jullie onze fouten eerder dan die van de autochtonen. kijk maar naar geert wilders, rita verdonk of hirsi ali. er zijn wel een paar marokanen die herrieschoppen en dergelijke maar dat is mischien 25% ofzo. dus niet gelijk zeggen van marokanen dit marokanen dat. en zoals j&s al zei ’37% van de marokanen is loverboy’ de rest zijn allemaal nederlanders.

      /   Reply  / 
  7. G_M

    Wat is er met jou jonge !!??
    Ben je racist of wat ??
    Je moet niet zomaar dom gaan
    praten !!

    Tsss

      /   Reply  / 
  8. DK

    Van mij mogen immigranten hier wonen zolang ze maar niet hierheen komen alleen maar omdat ze hier meer verdienen…Ik bedoel NL is zon klein kut landje en toch komen hier super veel immigranten naar toe…Vol is vol het maakt me niet uit wie er woont maar er kunnen niet altijd mensen bij komen.

      /   Reply  / 
  9. SPeer

    lover boys oppakken en castreren en hun brein met elktroschocks bewerken en daarna richting USA daar heb je van die mooie gevangenissen waar ze zeker weten wel raad weten met zulk tuig, en als ze daarvandaan komen kijken ze geen vrouw of meisje meer aan tenminste als ze er daar zonder kontscheuren vandaan komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>