Loverboys zijn laffe boys

Eindelijk iemand die echt om je geeft, je de aandacht schenkt die je nodig hebt, je cadeautjes geeft en liefde. Altijd en ieder moment. Klinkt haast te mooi om waar te zijn en in sommige gevallen is dat ook zo. Loverboys lijken leuke jongens maar daar blijft weinig meer van over als je ze langer kent. De gemeente Rotterdam gaat de strijd tegen loverboys aan.

Nog altijd worden jonge meisjes het slachtoffer van loverboys. De jongens pakken de meiden helemaal in met allerlei slimme trucs om vervolgens het leven van de meisjes compleet te beheersen. De jonge slachtoffers komen in de prostitutie terecht en er is weinig meer over van hun oude vertrouwde leventje van daarvoor.

De gemeente en politie in Rotterdam wil er iets aan doen en zijn een actie gestart om meisjes te waarschuwen tegen loverboys. Loverboy 2.0 is het project waar jongeren gewaarschuwd worden voor de trucjes die loverboys online hanteren. En in de strijd tegen loverboys wordt er creatief ingezet. Met een videoclip bijvoorbeeld. Reshmay maakte in het kader van deze actie tegen loverboys een vette clip, Laffe Boyz.

Check hem hier!


Bron: Via @Keesie_nl

Lees ook:Weg met die loverboys!
Lees ook:Loverboys steeds agressiever
Lees ook:‘Loverboys zijn pooiers’
Lees ook:Loverboy-slachtoffers staan weer op straat
Lees ook:Praten over loverboys en grooming

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Loverboys zijn laffe boys

  1. Just me

    Laffe Boyz? en Reshma Jankie dan is ze haar verleden vergeten!!!!
    Ik hoop dat nu eindelijk de waarheid boven water komt over deze Reshma Jankie!!!!!!!!

      /   Reply  / 
    1. noname

      welke waarheid ?? over deze Reshma Jankie !!!

      show op man sukkel !!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>