Gigi Ravelli: onverzorgd haar = geen seks!

Gig Ravelli is het zat. Donderdag trok de GTST-actrice met tientallen dames de straten van Rotterdam op om te demonsteren tegen mannen met onverzorgd en vet haar.

Tweederde van de Nederlandse vrouwen geeft aan dat haar een van de eerste dingen is waar ze naar kijken bij een man. Pikant detail is dat maar liefst één op de drie vrouwen aangeeft een man geen tweede blik te gunnen als zijn haar niet goed zit, waardoor mannen een potentieel avontuurtje met de dame in kwestie mislopen. Meer dan 90% van de vrouwen omschrijft mannen met goed verzorgd haar als succesvol en wetend wat vrouwen graag willen…

Opmerkelijk is dat bijna 90% van de vrouwen vindt dat mannen meer naar vrouwen moeten luisteren als het gaat om de verzorging en styling van het haar. Niet verwonderlijk, want één op de drie Nederlandse mannen geeft aan dat ze het verwarrend vinden om stylingproducten te vinden die goed bij hun haartype passen. Twee op de vijf vrouwen vindt dat jonge mannen veel te veel gel in hun haar gebruiken, waarbij de helft aangeeft dat mannen denken dat gel het antwoord op alles is.

Lees hier wat de meiden van het haar van BN’ers vinden.

Lees ook:Onbereikbare vrouwen: Victoria Koblenko, Katja Schuurman en Ellen Hoog
Lees ook:Vrouwen: tv in slaapkamer funest voor seksleven
Lees ook:Twintig procent mannen scheert oksels en schaamstreek glad
Lees ook:Jongeren dromen van een DJ-bestaan
Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gigi Ravelli: onverzorgd haar = geen seks!

  1. M

    en 100% van de mannen vindt dat vrouwen teveel zeuren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>