Goedkoop naar New York in laagseizoen: januari en februari

Oud & Nieuw in New York

New York is altijd een populaire citytrip bestemming. Van de zomer tot de winter, in de city that never sleeps is altijd wat te beleven. Januari en februari zijn de maanden die traditioneel binnen de toeristische sector worden gezien als de ‘stille periode’. En daarom is het juist dan aan te raden een bezoek te brengen aan deze wereldstad.

In vergelijking tot de rest van het jaar bezoeken gemiddeld 1,3 miljoen minder mensen New York City in de eerste twee maanden van het jaar. Juist dan is een bezoek interessant. Lange rijen voor het Empire State Building of andere populaire toeristische attracties in de stad? Niet in januari of februari. Ook profiteer je van lagere kamerprijzen in hotels. Zo liggen de kamperprijzen gemiddeld 24% lager in deze periode. NYC’s hotelprogramma Signature Collection blijft daarnaast ook populair. De Third Night promotie binnen dit programma biedt een gratis hotelnacht in een luxe hotel bij twee aangesloten nachten. Daarnaast zijn er speciale kortingsacties voor theaters en restaurants in alle vijf wijken van de stad. Een bezoek aan New York in januari of februari is daarmee niet alleen een mooie periode om de stad in alle rust te bezoeken, ook een zeer voordelige.

Week specials
Van 14 januari t/m 8 februari is het tijd voor de NYC Restaurant Week waarbij in de beste restaurants voor een fixed price kan worden gegeten. Voordelig naar het theater gaan kan ook: Broadweek Week is van 22 januari t/m 7 februari en Off-Broadway Week van 28 januari t/m 10 februari. Vanaf 7 januari kun je reserveren voor Restaurant Week en kun je (Off)-Broadway tickets boeken.

Voor meer informatie over ‘Sample NYC Winter Sale’ en New York als reisbestemming ga naar www.nycgo.com en nycgo.com/wintersale en volg ons op Facebook en Twitter.

Lees ook:Nederlandse attracties in 360° te bezoeken
Lees ook:Studentenkamers fors duurder geworden
Lees ook:De winter ontvluchten, maar geen budget…
Lees ook:Istanbul steeds populairder als Valentijnsbestemming
Lees ook:Met Your World naar Barcelona

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>