Veel jongeren ziek terug van vakantie

Foto: NathanF (Flickr)

Lekker op vakantie naar Lloret de Mar, Blanes of Salou? Pak de mondkapjes maar in dan. Veel jongeren komen uit Spanje terug met een onaangenaam cadeautje namelijk de Mexicaanse griep. Bij meer dan 500 mensen die uit Spanje terugkwamen is de griep geconstateerd. Logisch, want veel mensen bij elkaar brengt een aardig besmettingsrisico met zich mee. Vooral jongeren leggen snel contact met anderen en lopen hierdoor grote kans om besmet te raken.

Lees ook:Scholen gooien deuren toch open
Lees ook:Minder hiv onder jongeren
Lees ook:GGD-alarm om bof en nekkramp bij studenten
Lees ook:Habbo in de strijd tegen aids
Lees ook:Unicef wil aantal HIV-besmette jongeren terugdringen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Veel jongeren ziek terug van vakantie

  1. Pingback: Scholen gooien deuren toch open | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>