Scholieren ergeren zich aan slome docenten

Uren heb je erop zitten blokken, met het puntje van je tong uit je mond heb je de lastige vragen ingevuld, vervolgens duurt het een eeuwigheid voor je proefwerk een keer nagekeken is. Het is dé grootste ergernis van scholieren.

Scholieren.com deed onderzoek naar de grootste ergernissen van scholieren in Nederland en België. Docenten die te laat de proefwerken nakijken staan met stip bovenaan. Daarna zijn te lange schooldagen en veel huiswerk punten van kritiek. In België is vooral de hoeveelheid huiswerk een probleem. Kijk voor de hele top 10 op Scholieren.com!

Afbeelding: ccarlstead

Lees ook:Gratis internetten in de trein
Lees ook:Zorg jij voor zorg?
Lees ook:Jeugd slaapt te weinig
Lees ook:‘Over je schaduw heen springen’ wint Vaagtaalverkiezing 2012
Lees ook:Wie vloekt het meest? Jensen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>