Loverboys steeds agressiever

De loverboy die meisjes inpalmde met cadeaus en (gemaakte) liefde is verleden tijd. De loverboys van nu zijn niet meer lief en aardig maar gebruiken veelal agressie en geweld om hun slachtoffers aan het werk te krijgen.

De meisjes worden ook niet meer zomaar van straat geplukt, de jonge loverboys halen ze gewoon met grof geweld uit een jeugdinstelling. De mensenhandelaars infiltreren in een jeugdinstelling als uitzendkracht en sluipen zo de kamers van de meisjes binnen waar de slachtoffers opgesloten worden. Gaat het niet zo, dan wel met geweld, zo blijkt uit een rapport van Limburgse zorginstellingen.

Krijgt de loverboy niet zijn zin dan zwaait er wat. Sommigen kloppen bij jeugdinstellingen aan ena ls er niet normaal open wordt gedaan dan trappen ze doodgewoon de deur in.

Volgens het rapport trekken loverboys uit de Randstad weg om meisjes uit de provincie te regelen. Voornamelijk meisjes rond de 18 jaar zijn het mikpunt van deze jonge pooiers. Het doel is om de meisjes in België of Duitsland in te zetten als drugsrunner of prostituee. Het liefst zo snel mogelijk, vandaar dat agressie en geweld steeds meer als dwangmiddel gebruikt wordt.

Bron: NU.nl
Foto: By NessaLand (tear) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Loverboys zijn laffe boys
Lees ook:‘Loverboys zijn pooiers’
Lees ook:Loverboy-slachtoffers staan weer op straat
Lees ook:Weg met die loverboys!
Lees ook:Scholieren maken film over loverboys

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Loverboys steeds agressiever

  1. Wodan

    Gebruik die naam niet meer voor deze laffe bende zonder ballen. Alleen zwakke mensen ronselen kunnen ze, deze helden. Weakballs is een betere naam voor hen.

      /   Reply  / 
  2. bancontact casino

    Echt een laf stelletje volk is dat, en indd weakballs zou een juiste naam wezen hiervoor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>