Witte haai valt tiener aan

Wederom had een haai het voorzien op een tiener. Ditmaal vond de aanval plaats in het Australische Perth. Een witte haai van drie meter viel de 19-jarige Elyse Frankcom aan terwijl ze met 33 dolfijnen een excursie leidde.

Het meisje wist de aanval te overleven dankzij een dappere snorkelaar. Vlak voor de aanval zwom de reuzenvis namelijk langs een man die aan de staart van het immense beest trok. Het meisje werd in haar heup en linkerkant van haar billen gebeten, nadat de man aan de staart van de haai had getrokken liet deze zijn prooi los en zwom weg.

Het meisje zonk naar de bodem maar de anonieme man wist haar weer omhoog te takelen. In het ziekenhuis werd Frankcom geopereerd aan haar ernstige verwondingen. De haai had diepe bijtwonden achtergelaten en zonder de hulp van de man had ze de aanval niet overleefd, aldus de reddingsdienst.

Bron: AD

Lees ook:Haaien zijn gek op modellen
Lees ook:Tiener overlijdt door aanval haai
Lees ook:Meisje (14) geeft haai ervan langs
Lees ook:Australiër worstelt met haai
Lees ook:16-jarige surfer doodgebeten door haai

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>