Opera in hiphop-jas

Denk jij bij opera ook aan onverstaanbare lappen tekst die door stevige dames met een uitzonderlijk hoog stemgeluid de zaal in worden geslingerd? Of zie jij ze allemaal al voor je: de bebaarde mannen met zware stemmen in pak die vermoeiende, eindeloze zinnen brullen. Juist. Opera klinkt niet hip. Maar het kan ook anders. Xynix opera besloot het helemaal anders te doen. Zij maakten een opera speciaal voor jongeren. King Arthur heet hun meesterwerk. Een romantisch verhaal waarin twee koningen strijden om de Graal. De liefdesstrijd om de hoedster van de graal wordt gekenmerkt door vurige gevechten. Moderne dans en hiphop vullen de show.

Dat opera en jongeren geen slechte combinatie is blijkt snel, alle voorstellingen zijn al uitverkocht. Voor de mogelijk extra voorstellingen is een wachtlijst opgesteld, dus wees er snel bij!

Wat denk je, opera voor jongeren, is dat wat?

Lees ook:Bij een welkomstdrankje de opera gratis
Lees ook:Yo! Opera Festival in Utrecht
Lees ook:Wie spit de takkie van de stratie?
Lees ook:Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki
Lees ook:Mobiel internet belangrijk voor jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>