Dragon’s Dogma: adembenemende actiegame

Ken jij ‘Dragon’s Dogma’ al? Deze game speelt zich af in een gigantische open wereld en combineert sensationele actie met de vrijheid om een gedetailleerde en levende wereld te verkennen. Ga samen met drie andere avonturiers – zogenaamde Pawns – op jacht naar een mysterieuze draak.

De Pawns vechten onafhankelijk van de speler. Ze tonen moed en leren vaardigheden via de eigenschappen en het speelgedrag van de speler. De game biedt eindeloze mogelijkheden om de karakters van je medeavonturiers te vormen. Spelers kunnen tevens hun Pawns delen met vrienden en gebruikmaken van Pawns van anderen via Xbox Live en het PlayStation Network.

Belangrijkste kenmerken:

  • Prachtig vormgegeven actie – Van de makers van de actiehits Resident Evil 4 en Devil May Cry 4.
  • Vecht met vermogen – De actie past zich aan naar het speelgedrag van de speler; waar de speler de tegenstander raakt en hoe de speler reageert op hun aanvallen.
  • Pawns – Het Pawn-systeem biedt de speler assistentie in de vorm van een metgezel die je kunt trainen gedurende het spelen en twee extra medeavonturiers die goed bij de speelstijl van de speler passen.
  • Help vrienden, help jezelf – Doe ervaring op door je Pawn te delen met vrienden via Xbox Live of het PlayStation Network. De ervaring die jouw Pawn opdoet in het team van iemand anders betaalt zich uit in de vorm van buit, kennis van de open wereld en strategieën hoe je tegenstanders kan verslaan. Of maak gebruik van één van de honderden Pawns die deel uitmaken van de game.
  • Diepte –  ’Dragon’s Dogma’ is een actiegame met diepte. Iedere beslissing heeft op een innovatieve manier invloed op de gameplay. De speler hoeft daarvoor geen gebruik te maken van micromanagement. Het gewicht van je wapen, het materiaal van je uitrusting en zelfs de lengte van je benen hebben invloed op de gevechten maar spelers hoeven de actie niet te onderbreken.
  • Een episch avontuur – De game is gemaakt voor de console en biedt onophoudelijke actie en een unieke, epische verhaallijn.
  • Een open wereld – Deze game maakt gebruik van Capcom’s MT Framework engine en de grensverleggende grafische- en lichteffecten uit Resident Evil 5 en Lost Planet 2. De game biedt een gigantische, gedetailleerde wereld die vraagt om verkend te worden.
  • Dag en nacht – De open wereld bevat een dynamische dag en nacht cyclus van 24 uur. Vecht tegen verschillende tegenstanders en ontdek verrassingen als je op verschillende tijden de wereld bezoekt.
  • Een rijke populatie – Ontmoet honderden NPC’s (Non-Player Characters) en vecht tegen verschillende tegenstanders zoals goblins, griffioenen en draken. Elke tegenstander vereist een andere strategie en zorgt voor een unieke uitdaging.

PlayStation 3: Dragons Dogma
Xbox360: Dragons Dogma

Lees ook:Dark Arisen: episch nieuwe uitgave van Dragon’s Dogma
Lees ook:Dark Souls: Vecht met afschuwelijke demonen en monsters
Lees ook:Crash Time 4: Adembenemende crashes en spannend plot
Lees ook:Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier lancering 24 mei
Lees ook:Panzer Corps Wehrmacht: klassieke game in modern jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>