Schrijf een Brief voor je Lief met Valentijn

Valentijn staat alweer voor de deur maar veel geliefdes weten nog niet wat ze elkaar moeten geven. BriefvoorjeLief heeft hiervoor de oplossing. Stuur je geliefde makkelijk en snel een persoonlijke en handgeschreven brief via de website van BriefvoorjeLief.

Toen sms en e-mail nog niet bestonden en per telefoon je liefde verklaren onfatsoenlijk werd bevonden, zat er maar één ding op: een liefdesbrief dichten, een scheut viooltjesessence er overheen en met bekwame spoed naar de dichtstbijzijnde brievenbus.

Vooral dat laatste vinden ze bij Brief voor je Lief tegenwoordig te weinig gebeuren en dus starten ze met een nieuw initiatief om mensen wat vaker in hun pen te laten klimmen, maar nu via de computer. Je kan kiezen uit verschillende brieven maar de echte romanticus kan ook zelf zijn brief schrijven. De rest wordt voor je gedaan, je hoeft niet eens een postzegel te plakken. De brieven worden gegenereerd door een unieke software die het mogelijk maakt om online handgeschreven brieven te schrijven.

Met dit initiatief probeert Brief voor je Lief de Romeo’s en Julia’s weer tot leven te roepen. In de hoop dat de romantiek met Valentijnsdag op een ouderwetse, maar trendy manier zal terugkeren. Ook ná Valentijn is het gewoon mogelijk je liefde voor vrienden, familie en geliefde persoonlijk te uiten in een handgeschreven brief.

Er is zelfs een speciale Valentijnsactie op Facebook. Laat via #BriefvoorjeLief weten wie voor jou speciaal is op Valentijnsdag en waarom. Zo maak je kans om diegene gratis een persoonlijke brief te sturen!

Lees ook:Voor wie nog geen inspiratie voor Valentijnsdag heeft
Lees ook:Oh oh de liefde
Lees ook:Nederlanders biechten massaal geheime liefde op
Lees ook:Win cadeau voor Valentijn @Jongerenblog
Lees ook:Is je Valentijn Heart to Get? Jammie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>