Ali B en Ilse DeLange met Marco en Trijntje in jury The Voice

jurythevoiceseizoen4Ali B en Ilse DeLange zijn de nieuwe jury-leden van The voice of Holland. Zij nemen in de draaiende stoelen naast Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis plaats. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé zullen ook het vierde seizoen presenteren. Zij worden bij de liveshows geholpen door Winston Gerschtanowitz. Nieuwe afleveringen worden dit najaar uitgezonden.

“Het is gelukt om weer een fantastische groep coaches bij elkaar te krijgen. Ali B geeft met zijn achtergrond ‘The voice of Holland’ een heel nieuwe impuls. Hij heeft de afgelopen tien jaar naam gemaakt met het maken en produceren van hiphop en urban pop en heeft met grote namen samengewerkt, waaronder natuurlijk Marco Borsato. Naast zijn deskundigheid weet hij ook zijn humor en gevatheid als extra wapens in te zetten”, aldus Erland Galjaard, Programma Directeur RTL Nederland.

Lees ook:Ilse DeLange in jury The Voice? Marco Borsato juicht het toe
Lees ook:Nieuw seizoen #TVOH start over drie weken: 30 augustus!
Lees ook:Nick en Simon wel bij The Voice Kids, gestopt met The Voice
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>