Gevangen in een lichaam van 300 kilo

Chuck Turner is na de dood van zijn vrouw slecht voor zichzelf gaan zorgen en gaandeweg steeds zwaarder geworden. De drie riante fastfood-maaltijden die hij dagelijks at, hebben hun sporen duidelijk nagelaten, want op zijn 45e weegt hij inmiddels meer dan 300 kilogram.

Zijn nieuwe vrouw Nissa wil dat Chuck zich meer bemoeit met het huishouden en de opvoeding van hun geadopteerde zoontje, maar zolang Chuck te zwaar is om te bewegen, gebeurt dat niet. Ze bezoeken dr. Nowzaradan die door middel van een operatie de maag van Chuck verkleint. Maar daarmee is het probleem niet direct verholpen. Chuck zal zijn voedingspatroon moeten veranderen als hij echt de kilo’s kwijt wil raken.

Chuck is een van de personen die centraal staat in ‘My 600-Lb Life’. Acht extreem zwaarlijvige personen worden twaalf maanden lang gevolgd bij hun poging veel gewicht te verliezen en daarmee hun leven weer terug te krijgen. In elke aflevering staat één persoon centraal die een maagverkleining krijgt en we volgen het proces voorafgaand aan de operatie, de ingreep zelf en het herstel erna. Slagen ze allemaal in deze letterlijk zware opgave? Chuck gaat er helemaal voor: “Ik ben liever dood dan de rest van mijn leven zo zwaar te zijn.”

My 600-Lb Life is vanaf vanavond om 21:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Brian Cox maakt ‘het leven’ toegankelijk in Wonders of Life
Lees ook:Gemeente Haarlemmermee gaat voor Goed Gewicht voor jongeren
Lees ook:Dood buikje
Lees ook:Ontdek de najaarscollectie van Converse
Lees ook:Wie heeft de meest sexy buik?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>