24/7 op de hoogte van vertragingen en gatewijzigingen

Onduidelijkheid over vertragingen of gatewijzigingen zijn een grote stressfactor voor veel reizigers. Vliegtickets.nl biedt haar reizigers vanaf nu meer reisplezier met de introductie van de Mobiele Reisassistent. Via de smartphone hebben reizigers 24/7 direct toegang tot het actuele reisschema van hun vluchten.

Voor iedere vlucht zijn de vluchtdetails met één druk op de knop te vinden. Naast de incheckbalie, worden ook de terminal en gate getoond. De Mobiele Reisassistent voorkomt onnodig wachten op de luchthaven. Naast de vluchtdetails is ook het weerbericht voor de bestemming voor 3 dagen vooruit te zien.

De Mobiele Reisassistent is een gratis service voor klanten na boeking. De komende maanden worden extra services toegevoegd, zodat reizigers ook gemakkelijk hotels, autohuur en een parkeerplaats op de luchthaven vanuit de applicatie kunnen reserveren. Met de Mobiele Reisassistent speelt Vliegtickets.nl in op het vele gebruik van de smartphone door consumenten en de vraag naar service na boeking.

Lees ook:Mobiel boeken brengt spontaniteit reizen terug
Lees ook:Weersverwachting belangrijk bij kiezen vakantie
Lees ook:Vluchten boeken via je smartphone…
Lees ook:Meeste zitcomfort in Emirates vliegtuig; minste bij Corendon
Lees ook:Amerikaanse reizigers geven meeste fooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>