Nerf speelgoed mag bijna weer uit de kast

2028Al is het pas eind februari je merkt dat de lente eraan zit te komen. De dagen worden weer langer en de zon doet hard zijn best om de koppies van de kinderen weer een beetje kleur te geven. De koude winter nodigde niet echt uit tot buitenspelen, de PS en de X-box waren favoriet. Na maanden gamen en Youtube filmpjes kijken is het nu weer tijd om naar buiten te gaan. Een potje voetballen, trampolinespringen of een Nerf gevecht houden.

Nerf shooters voor urenlang speelplezier

Nerf heeft een grote collectie shooters waar kinderen urenlang de meest avontuurlijke veldslagen mee beleven. Met foam darts schakel je de tegenstander uit of word jezelf uitgeschakeld. De vele accessoires maken het spel helemaal af. Zoals een speciaal vest waar de darts op worden geschoten, zie je precies waar de tegenstander is geraakt. Er is ook een stoere meiden variant, net zoveel power maar in kekke kleuren.

Nerf waterspeelgoed voor warme zomerdagen

Ze liggen al volop in de speelgoedwinkel, maar voor het Nerf waterspeelgoed is het helaas nog te koud. Al is het wel te begrijpen dat de kids niet meer kunnen wachten. Hoe leuk de foam darts ook zijn, schieten met water is toch echt het aller- allervetst! Heerlijk om op warme dagen je vrienden en vriendinnen nat te spuiten en uiteraard zelf ook helemaal doorweekt thuis te komen. De supersoakers van Nerf zijn de perfecte waterpistolen. Grote waterreservoirs en een harde straal zorgen voor uren speelplezier op strand, in het zwembad of gewoon in de tuin.

Heerlijke zomeractiviteit voor jong en oud

De populariteit van de shooters en soakers van Nerf is gemakkelijk te verklaren als we naar de vele paintball centra kijken. Volwassenen krijgen blijkbaar ook geen genoeg van dit soort activiteiten. Ik weet zeker dat de kinderen deze zomer vele watergevechten met hun ouders zullen houden. Het is en blijft een heerlijke zomeractiviteit voor jong en oud.

Geen reacties // Reageer