Rubriek: Kleding

Havaianas heeft zelfs oranje WK slippers

Celebrate Brasília this summer: let’s Brasilidade! Havaianas en Brazilië zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze zomer zien we dat overduidelijk terug in de ontelbare op Brazilië geïnspireerde prints. Denk aan exotische dieren, tropische planten, uitbundige versieringen, felle kleuren en niet te vergeten…de Wereld Kampioenschappen!

Lees verder...

Casual en zakelijke herenmode bij Primark

Spring is in the air en dat merken we ook bij Primark! In de voorjaarscollectie voor de heren zien we items met verschillende tropische prints. De prints komen terug in zowel de casual als de wat nettere collecties, met in de hoofdrol de floral print.

Lees verder...

BN-ers in korte docu over T-shirtlijn Indonesische kids

Isa Hoes, Daniël Boissevain, Jan Jaap van der Wal, Kensington, Milkbar en Cindy Pielstroom figureren in een korte documentaire over de jubilerende Nederlandse Face This foundation. In de film is te zien hoe de T-shirtlijn van Indonesische kindertekeningen T-shirts ontwerpt en met de opbrengst van die shirts de scholen van deze kinderen ondersteunt.

Lees verder...

Hotpants aan in de les moet kunnen

Zeven op de tien scholieren (69%) vinden het onnodig dat er met mooi weer kledingvoorschriften komen over wat ze wel en niet in de les mogen dragen. Op school verschijnen in hotpants (85%), korte rokjes (80%) of gescheurde kleding (87%) vindt een meerderheid van de scholieren gewoon kunnen. Dit blijkt uit onderzoek van EenVandaag en

Lees verder...

Ruben Van Meer krijgt eerste exemplaar LIGER t-shirt

Cabaretier Ruben van der Meer heeft het eerste ontwerp van het onlangs gelanceerde T-shirt merk LIGER ontvanger. De bedenker van LIGER, Julius Leijger heeft het allereerste exemplaar uit de genummerde serie, die hij zelf de ‘first wave’ noemt, gereserveerd voor Ruben van der Meer. Van het T-shirt zijn slechts 360 stuks gemaakt, en elk T-shirt

Lees verder...

Eastpak blijft trouw aan zijn roots…

De geschiedenis van EASTPAK gaat ver terug: van de goede oude tijd toen hoogwaardige duffels werden gemaakt voor het Pentagon tot het ontwerpen van slimme oplossingen voor de stedelijke insider van vandaag… Het merk is trots op hun erfgoed. Dat blijkt duidelijk uit de natuurlijke look-and-feel van deze kwaliteitsvolle, duurzame en functionele collecties.

Lees verder...

Designers LIGER gebruiken T-shirt als canvas

LIGER is born. Een merk waarbij het T-shirt het canvas is. LIGER wilde op T-shirt gebied iets totaal vernieuwends maken als het gaat om design, materialen en collecties. Daarbij geïnspireerd door de liger, een zeldzame diersoort welke een kruising is tussen een leeuw en een tijger, en die zich niet kan voortplanten. Net als de

Lees verder...

Converse en Marimekko lanceren vrolijke gympen

De samenwerking tussen Converse en Marimekko komt niet geheel als een verrassing. In 2012 brachten de twee reeds een collectie uit. Dit jaar doen ze het weer, met minstens even vrolijke ontwerpen als de vorige keer. De schoenen vallen op door de fruitige prints, een zomertrend. Met deze schoenen ligt de wereld aan je voeten.

Lees verder...

Ontdek de nieuwste collectie rugzakken van Eastpak

Ontdek vandaag op Jongerenblog de nieuwste collectie rugzakken van Eastpak. De ontwerpers hebben opnieuw de juiste ingrediënten samengevoegd om functionele en gesofisticeerde producten te creëren voor de moderne stedelijke insider.

Lees verder...