Rubriek: Culinair

Recept: Pepernoten

Het is tijd voor pepernoten! Vind je pepernoten net zo lekker als ik? En vind je het ook leuk om ze zelf te maken? Dit recept is erg lekker en super leuk om een keer in een weekend of na school te maken.

Lees verder...

Red Bull met cranberry, limoen en bosbessen

Misschien heb je de nieuwe zomerdrankjes van Red Bull al op een festival gespot of zelfs gedronken. Je kunt kiezen uit de Fresh Mixes cranberry, limoen en bosbes. En dat natuurlijk met de bite van Red Bull om scherp te blijven.

Lees verder...

Glas bier drinken met Robin van Persie

Jonge bierdrinkers (18-29 jaar) willen het liefst een biertje drinken met Robin van Persie. Arjen Robben en Dirk Kuyt staan op de gedeelde eerste plaats. Tweede is Van Persie. Plaats drie en vier worden ingenomen door bondscoach Louis van Gaal en Klaas-Jan Huntelaar.

Lees verder...

Etentje reserveren we steeds vaker via site of app

Uit het reserveringssysteem van Couverts blijkt dat 62% van de gebruikers vrouw is: het is dus de vrouw die een restaurant, eetcafé of brasserie uitzoekt en een tafel reserveert. Daarnaast is opvallend dat 71% van de etentjes tijdens kantooruren wordt gereserveerd. De meeste reserveringen vinden plaats op woensdag (21%).

Lees verder...

Nooit meer koken is…meer seks?

Eten speelt van oudsher een belangrijke rol bij een perfecte date. Zo vindt een kwart van de Nederlanders het een afknapper als een date slecht kan koken. Dat geldt met name voor mensen tot 40 jaar. 31% van de mannen nodigt een date liever thuis uit in plaats van uit eten te gaan, omdat dit

Lees verder...

Is je Valentijn Heart to Get? Jammie!

Het symbool van de liefde mag op de dag van de liefde natuurlijk niet ontbreken. In alle vormen, maar het liefst in chocolade. Australian Homemade steelt deze dag jouw hart met de mooiste chocolade creaties uit hun chocolade atelier.

Lees verder...

Bij The Taste draait het alleen om smaakt

Meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg zijn vanaf vanavond voor het eerst samen te zien in een nieuwe culinaire tv-show bij RTL 4. In het programma ‘The Taste’ formeren beide topchefs net als hun twee Vlaamse collega’s, Gert De Mangeleer en Wout Bru, ieder een team van kooktalenten.

Lees verder...

Koffiemachine print foto op schuimlaag latté of cappuccino

Taiwanese koffieketen Let’s Café heeft een koffiemachine laten ontwikkelen die foto’s print op de schuimlaag van een latté of cappuccino. Hoe dit werkt? De klant maakt eerst een foto schrijft er eventueel nog een tekst bij en stuurt deze op naar de machine. Die print vervolgens de foto in cacao, of nootmuskaat.

Lees verder...

Ijskoffierecepten met Nespresso Variations

De weersvoorspellingen zijn fantastisch voor de komende dagen, dus tijd voor een verfrissende ijskoffie. Geef de Nespresso Variations – Vanilio, Ciocattino en Caramelito – een zomerse twist door ze net even anders te bereiden. Gebruik het onderstaande recept voor de Ijskoude Caramelito-koffie, neem plaats in het zonnetje en geniet!

Lees verder...

Slagroom wodka – Puschkin maakt ‘m zacht en zoet

Het is in de Verenigde Staten dé trend op het gebied van alcoholische drankjes: dessert flavours. Wodka’s met de meest uiteenlopende smaken in de categorie toetjes en andere zoetigheden zijn het favoriete drankje in uitgaansgelegenheden. In Nederland kun je nu genieten van de slagroom wodka van Puschkin. Jongerenblog heeft ‘m alvast geproeft.

Lees verder...

Maak Angry Birds-Bad Piggies’s eierrecepten

Wil jij ook koken als Bad Piggy, de grote rivaal van de Angry Birds, dat kan alleen wanneer er eieren aan te pas komen. En dit boek bevat de allerbeste recepten op dit gebied! Variërend van roerei en omeletten tot Eggs Benedict en quiche.

Lees verder...