Rubriek: Games

Barre weersomstandigheden houden Call of Duty fans niet tegen

In barre weersomstandigheden kregen alle Game Mania vestigingen in Nederland en België deze nacht toch zo’n 15 000 gamers over de vloer voor de nachtopening van Call of Duty Ghosts. Weer en wind konden het enthousiasme van de fervente gamers niet temperen.

Lees verder...

Dansen met het Just Dance 2014

Just Dance 2014 is recent uitgekomen! Dit is het vijfde spel in de Just Dance reeks. Er staan allemaal nieuwe nummers op van deze tijd, maar ook van vroeger. Een spel voor het hele gezin dus. De dansmoves variëren van makkelijk tot moeilijk. De moeilijkheidsgraad staat bij elk nummer aangegeven, dus de keuze is aan

Lees verder...

Nachtopening Game Mania voor Call of Duty: Ghosts

Afgaande op het aantal pre-orders voor Call of Duty: Ghosts bij Game Mania zullen er op 4 november weer heel wat gamers weer en wind doorstaan om als eerste hun spel in handen te hebben. Want daar draait het immers om bij de nachtopening.

Lees verder...

Stuntelige spel graphics voor Two Worlds II Game Of The Year Edition

Blogger Saskia Boree vond het tijd om weer eens een xBox360 spelletje te spelen, en besloot daarbij het spel Two Worlds II Game Of The Year Edition eens grondig onder de loep te leggen. Het spel stamt uit 2010, en is een rollenspel dat vol magie zit. Of het spel anno 2013 zijn magie tot

Lees verder...

InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA

Presentatrice Tess Milne en gamejournalist Simon Zijlemans bespreken vanaf vanavond weer alle nieuwe games op Veronica in InsideGamer. Het nieuwe seizoen gaat van start met twee speciale afleveringen onder de naam: InsideGamer: I Love GTA. Hierin staat het succesvolle spel Grand Theft Auto V centraal, dat afgelopen week uitkwam.

Lees verder...

Uitverkochte Gamekings showcase The GTA V Edition live op TV

Op dinsdag 17 september komt het langverwachte, nieuwe deel uit van de bekendste en meest spraakmakende game-franchise ter wereld: Grand Theft Auto V. Om dé entertainment release van het jaar te vieren organiseert het populaire tv-programma ‘Gamekings’ een spectaculaire launchparty: ‘MTV presents Gamekings Showcase The GTA V Edition’. Dit zal de allereerste launchparty in de

Lees verder...

Slappe karakters in games; de top vijf

Games zitten vol actiehelden en stoere personages. Maar naast die sterke personages kom je soms ook echte slappelingen tegen, zoals Dan in Streetfighter. Kijk naar onze top vijf slappelingen.

Lees verder...

Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!

Walibi Holland staat op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli volledig in het teken van games. De reden hiervoor is het 2-daagse game festival Game On! Alle bezoekers die als het game icoon Mario naar het park komen op 19 of 20 juli krijgen gratis entree tot het attractiepark.

Lees verder...

Het beste eten in games

Eten is er in alle soorten en maten, en zelfs in games zit af en toe een lekkernij. In deze top vijf zie je het beste eten in games.

Lees verder...

De vijf beste furries in games

Furries zijn mensen die als menselijke dieren verkleed zijn, en die subcultuur is zo groot dat het zelfs de wereld van games bereikt heeft. In deze top 5 zie je de beste furries in games.

Lees verder...

Dark Arisen: episch nieuwe uitgave van Dragon’s Dogma

Dragon’s Dogma Dark Arisen is op 26 april 2013 uitgekomen voor xBox360 en PlayStation3. Deze 2- disc dvd is een uitbreiding, maar je krijgt bij dit schijfje ook de eerste originele Dragon’s Dogma. Het spel kan voor een single player online worden gespeeld, maar is geen offline multiplayer game. Saskia Boree heeft het spel eens

Lees verder...