Rubriek: Colofon

colofon

Jongerenblog wenst je gelukkig nieuwjaar

Hopelijk hebben jullie een erg fijne jaarwisseling achter de rug en kijken jullie uit naar wat 2013 allemaal gaat brengen. Wij brengen jullie in ieder geval dagelijks de laatste nieuwtjes, reviews en prijsvragen.

Lees verder...

Meiden.blog.nl weer in de lucht

Patricia de Ryck heeft niet alleen Jongeren.blog.nl overgenomen, maar ook Meiden.blog.nl. Zal de jongens hier niet meer vermoeien met zoetsappige meidennieuwtjes.

Lees verder...

Jongerenblog ook via Facebook te volgen

Jongerenblog is vanaf nu ook op Facebook te vinden. Niet alleen ontdek je hier het laatste nieuws, maar we gaan er ook prijzen weggeven. Denk bijvoorbeeld aan games, boeken of dvd’s.

Lees verder...

Patricia de Ryck redacteur Jongerenblog

Patricia de Ryck neemt vanaf vandaag de hoofdredactie van http://jongeren.blog.nl over van Irene Koster. Patricia de Ryck is geen vreemde in het blogwereldje. Zij heeft http://boeken.blog.nl, http://shoppen.blog.nl en http://trouwen.blog.nl al langere tijd onder haar hoede.

Lees verder...

colofon

Informatie:  Jongeren.blog is een weblog speciaal voor jongeren. De artikelen gaan over jongeren of zijn geschikt voor jongeren. Jongeren.blog.nl bestaat sinds eind juni 2005 en trekt veel bezoekers! Redacteur: Patricia de Ryck is na het behalen van haar diploma aan de School voor Journalistiek in 2005 als freelance journaliste aan de slag gegaan. Inmiddels werkt

Lees verder...