Rubriek: Wedstrijd

Wedstrijden

Win 538 Dance Smash CD 2013-02 @Jongerenblog

Geniet jij vandaag ook van het zonnetje? Helaas is het straks alweer voorbij. Gelukkig is er dan de nieuwe 538 Dance Smash CD. Deze bevat de nodige lekkere beats om alvast in een zomerse stemming gekomen. Goed nieuws wij mogen ‘m weggeven!

Lees verder...

Fast and Furious 6 op 23 mei in bioscoop (Win!)

Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson keren terug in het nieuwe deel uit de blockbuster franchise Fast & Furious. In het meest spectaculaire actie-avontuur tot nu toe, Fast & Furious 6, herenigen zij zich met de populaire castleden uit de vorige films: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris”

Lees verder...

Win kaartjes voor remake horror film Evil Dead – nu in bios

In de langverwachte remake van de cult-hit horror film uit 1981, komt een groep jonge vrienden vast te zitten in een afgelegen huisje… Ontdekken wat er verder gaat gebeuren, doe dan mee aan de actie van Jongerenblog. We mogen namelijk 2×2 kaartjes voor deze film, die nu in de bios draait, weggeven.

Lees verder...

Snitch 18 april in de bioscoop; win filmpakket!

Snitch draait vanaf 18 april in de bioscoop. Jongerenblog mag daarom een gaaf filmpakket weggeven ter waarde van 45,- euro. Wat je kunt verwachten: een leren polsbandje, een cap en een t-shirt. Ontdek snel meer over deze loeispannende actie-thriller die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Lees verder...

Win bioscoopkaartjes voor Dead Man Down met Colin Farrell

In de kwalitatieve actiethriller Dead Man Down speelt Colin Farrell de gekwelde geest Victor. Wanneer zijn vrouw en dochter vermoord worden, heeft hij nog meer één missie in zijn leven: wraak. Wil jij deze film zien, plan dan snel een bioscoop-avondje. Hij draait nu namelijk. Om dat te vieren, organiseren we een actie waarbij we

Lees verder...