The Voice Kids: aanmelden tweede seizoen kan nu!

Update: klik hier om meer te lezen over het aanmelden voor seizoen drie.

Deelnemen aan The Voice Kids? Geef je dan nu op. Het eerste seizoen is zo’n succes dat er alweer naar jonge zangtalenten wordt gezocht voor het tweede seizoen.

Ben je tussen de zes en veertien jaar oud, heb je een geweldige zangstem, ben je een geboren entertainer en heb je toestemming van je ouders (of wettelijke vertegenwoordigers) dan kun je je opgeven.

Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

Lees ook:Aanmelden The Voice of Holland Seizoen 3
Lees ook:Aanmelden The voice of Holland seizoen 4 kan nu
Lees ook:The Voice Kids: aanmelden seizoen drie kan nu!
Lees ook:Aanmelden The Voice Kids seizoen 3
Lees ook:Expeditie Robinson start vanavond! Wie zijn de BN’ers?

257 Reacties // Reageer

257 thoughts on “The Voice Kids: aanmelden tweede seizoen kan nu!

 1. lava

  ik zou graag mee willen doen met voice kids ik heb veel geoefend ik zou supper graag mee willen doen en zou graag willen winnen dat zou me echt super leiken ik ga hoopen dat iemand gaat draaien voor mij dat zal wel fijn zijn maar ga ik wel winnen?

    /   Reply  / 
  1. lava

   ik zou graag mee willen doen met de voice kids ik heb veel geofend en wil graag winnen maar de vraag is win ik wel? dat zal wel leuk zijn

     /   Reply  / 
   1. nandini

    hoi ik ben nandini
    ik wil graag meedoen met de voice of kids maar de vraag is welke adres is the voice of kids en welke woonplaats stuur het op mijn e-mail adres [email protected]

    doei! groetjes nandini

      /   Reply  / 
    1. Lisanne!!

     Ik zou ook willen mee doen, heb jij al een mailtje terug gekregen?
     Gr lisanne!!!

       /   Reply  / 
     1. nienke

      hoe kan je je aanmelden voor de voice kids

        /  
   2. smantha

    ik heb heel veel geofend en ik vindt het leuk om het liddje wiggle wiggle wiggle zingen

      /   Reply  / 
 2. lava

  hallo ik ben lava ik ben 8 jaar ik wil mee doen omdat ik heel erg goed kan zingen ik wil dat iederen mij geluid kan horen en dat ik beroemd word dat is mij alerliefste droom ik wens dat die droom uitkomd maar de vraag is komt hij wel uit ?

    /   Reply  / 
 3. fabienne

  mag ik mee den aan de voice kids maar wat moet ik dan invullen ik hoop dat ik de eerste ben !!!!!

    /   Reply  / 
  1. giovanni

   ik wil heel graag meedoen ik denk dat ik goed kan zingen maar hoe moet ik mezelf inschrijven ?? groetje giovanni

     /   Reply  / 
   1. Danischa

    Nou Giovanni , als je op de site komt staat er uitleg en dan meld je direct aan ,

    En dan staat er onder dat uitleg ieder met roode letters en dan kan je je gegevens enzo invullen..

    Groetjes danischa

      /   Reply  / 
    1. Lisa

     Ik wil graag in schrijven hoe doe je en ik wil me inschrijven en dan doe I het niet

       /   Reply  / 
 4. fabienne

  hoi ik ben fabienne en ik ben 9 jaar en ik wil graag mee doen aan de voicekids
  ik kan heeeel goed zingen en ik heb al vaker op doen treden en het is al min aller grootste droom om beroemd te worden maar komt die droom uit!!

    /   Reply  / 
  1. elise

   ik kan heel goed zingen ben er al op jongen leef tijd mee begonen ik zit op school ook in een koor heb ook al een paar keer moeten op treeden en dat was een helle kik dus ik vind het heel leuk om mee te doen aan de the voice kids

     /   Reply  / 
 5. nanne hospers

  ik probeerde bij het inschrijf formulier te komen , maar dan doet hij het niet .
  of kan ik mij niet meer aanmelden ?
  ik hoop dat het nog kan ! ik zou het heel leuk vinden .

  groeten nanne , (13 jaar)

    /   Reply  / 
  1. Fleur

   Ik heb precies hetzelfde HELP ik wil meedoen!
   xxx fleur 11 jaar.

     /   Reply  / 
 6. shannon

  hoi hoi! ik ben shannon van13jaar oud en ik zou zo graag mee willen.doen aan the voice! heel veel mensen om me heen zeggen dat ik een mooie stem heb en dat ik er wat mee moet doen! en ik d8 dan is de voice een goeie optie maar……als ik.naar de voicekids.nl ga krijg ik nergens een aanmeldings formuliero_O kan iemand mij helpen? tnx gr shannon

    /   Reply  / 
 7. roosjeex

  ik vind zingen heel erg leuk ik heb het alleen eigenlijk nog nooit ana iemand laten horen.. wel aan een paar vriendinen en aan kenissen en die zijden dat ik het kon, maar hun waren mij gewoon anahet afluisteren aan de deur hahah. Ik zou hele graag op de tv willen zingen met hjet liedje someone like you van adele, maar met dit soort dingen win ik nooit.. maarjah altijd proberen mischien lukt hte wel

    /   Reply  / 
 8. Kim

  Kan ik me niet meer aanmelden ofzo?!
  Ik ziehelmaal niet op die site waar je je kan aanmelden!
  Weet iemand het?
  (geef antwoord als je het weet) please

    /   Reply  / 
  1. Patricia de Ryck Auteur

   Aanmelden voor het tweede seizoen kan niet meer. Misschien heb je kans als er een derde seizoen komt. Dan zullen we het zeker melden.

     /   Reply  / 
   1. lieve

    ahh jammer laat me weten of er een derde seizoen komt xx

      /   Reply  / 
    1. Patricia de Ryck Auteur

     natuurlijk!

       /   Reply  / 
     1. sasha

      boeiend

        /  
   2. kyara

    ik ben kyara en ik ben 9 jaar ik zou mee willen doen aan the voice kids want veel mensen zeggen dat ik de mooiste stem heb maar ik weet alleen niet hoe je je moet inschrijven

      /   Reply  / 
    1. sanela

     sorry kyara ik weet het ook niet ik wil ook mee doen aan the voice of kids groetjessssssssssss

       /   Reply  / 
   3. Lisa

    Wanneer. Is seizoen 3

      /   Reply  / 
 9. wonmen

  ik wil heel graag meedoen aan de voice kids alleen ik weet niet waar ik me moet inschrijven help me alsjeblieft !!

    /   Reply  / 
 10. Luuk

  Hmm. Volgens bepaalde mensen kan ik mij niet meer opgeven, en zou ik tot volgend jaar moeten wachten. Maar jammer genoeg ben ik volgend jaar te oud… Kan ik me nog opgeven of ben ik al te laat?

    /   Reply  / 
  1. kim

   hee maar hoe oud ben je dan ?

     /   Reply  / 
 11. houdska

  IK WIL MEEDOEN STELLETJE SNOLLEN IK BEN HEEL ERG COOL FOLLOW ME OP TWITTER BEN SOLDIER MAAR K WIL MEEDOEL OMDAT IK GOED ZINGEN KAN HE MET M’N SOLDIERTJE SERAPPPPPPPP VAN DE EAST SIDE

  DOEIIIIIII SOLDIIIEERRRRSSSS

    /   Reply  / 
 12. wendy

  heee peopel ik ben wendy ik ben 12 jaar en ik wil graag meedoen met the voice of kids het mag van mijn moeder! En ik vind dat ik zelf best wel mooi kan zingen en ik wil ook een keer heeeeel graag meedoen want ik wil da gewoon 1 keertje meemaken en ik wil weten wat de jury van mijn zang vind!!!!! Veel liefs: wendy

    /   Reply  / 
 13. fowzia

  Hallo ik wil heel graag mee doen aan the voice kids want ik wil mensen raaken met m’n muziek en kinderen inspireeren die hun muzikaale kant niet te durven te laaten zien en ik wil zo SUPER graag mee doen aan the voice kids om iedereen mijn stem geluid te laten horen en voor de volle zaal te staan
  Dit was mijn bericht ik hoop dat ik mee mag doen

    /   Reply  / 
 14. Fiona

  ik ben volgens mijn klas heel goed en dat vind ik zelf ook wel. ik zou graag mee willen zingen. en op het podium moet ik nog even wennen, maar ik mag solo zingen in de eind musical en dat vind ik niet zo eng.
  dus ik denk dat ik wel op het podium kan staan hihi
  doeii

    /   Reply  / 
 15. robinka

  ik wil heel graag mee doen want ik vind dat ik mooi kan zingen.

    /   Reply  / 
 16. robinka

  ik ben robinka ik ben elf jaar en ik wil heel graag mee doen want ik vind dat ik mooi kan zingen en me moeder vind het ook dat ik mooi kan zingen gr.robinka ik hoop dat ik mee mag doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
  1. robinka

   ik ben robinka ik wil echt super super maar dan ook super graag mee doen met the voice kids vanwege dat ik vind dat ik een mooie stem heb doei doei

     /   Reply  / 
 17. Luna

  Hallo,
  ik kan het aanmeldformulier niet vinden voor het inschrijven bij the voice kids. Als ik op de bovenstaande link klik kom je alleen bij de site van the voice kids en niet bij het formulier.
  Weet iemand het?? ik hoor het graag snel!

    /   Reply  / 
 18. emma

  hooi

    /   Reply  / 
  1. emma

   GIbby

     /   Reply  / 
 19. Emma Sens

  hallo ik wil graag mee doen met the voice kids maar als ik op aanmeldvormineel druk kommer filpjes en ik wou me inschrijven

    /   Reply  / 
  1. Jamal

   Waar en hoe moet je je inschrijfen

     /   Reply  / 
   1. maxime

    heeeiii ik zpu het ook niet weten weetr jij het al?

      /   Reply  / 
    1. kimberley martina

     ik ben kimberley martina en ik ben 14 jaar ik zou graag mee willen doen aan the voice kids, maar ik zie nergens het inschrijfformulier.

       /   Reply  / 
     1. diana

      je hebt gelijk er staat telkens schrijf je in maar het staat nergen

        /  
 20. daphne

  ik ben daphne,ik ben 9 jaar oud ik wil heel raag mee doen aan the voice kids
  maar ik kan me niet aanmelden.als iemand het weet wil ik het graag
  horen!

    /   Reply  / 
 21. Malak

  Ik wil mee doen aan de Voice maar ik weet ook niet hoe
  En ik heet malak Doufikar en ik ben 11 jaar

    /   Reply  / 
 22. Jamal

  Hallo, ik ben jamal ik ben 12 jaar en wil heel graag meedoen met Voice kids en natuurlijk proberen te winnen

    /   Reply  / 
 23. Jamal

  Ik wil zoooooooooo graag meedoen

    /   Reply  / 
 24. stefan langwerden

  hoi Yuri van de voice kids ik wil graag meedoen om mijn vamilie trots te maken dus stuur mij een mail of ik wel of niet mag meedoen

  groetjes Stefan Langwerden

    /   Reply  / 
 25. stefan langwerden

  hoi yuri van de voice kids ik wil me opgeven voor de voice kids omdat ik mijn familie trots wil maken en ik wil heel graag winnen dus stuur mij een e-mail.

  met vriendelijke groeten Stefan Langwerden

    /   Reply  / 
 26. Sofie-Fleur

  ooooh ik kan zo goed zingen maar ja van mijn moeder mag ik niet in schrijven wel jammer want wil zoo graag met marco werken suer goed!!

  Xxxx my Sofietjuuuh

    /   Reply  / 
 27. naomi

  ik wil mee doen maar hoe moet dat ik ben 10 en ik wil zingen an als me dat niet lukt wil ik graag dansen of met dieren ik ben een fan van Berget Lewis ik wil iets met me zang gaan doen

    /   Reply  / 
 28. lieve

  ik weet niet hoe ik me moet inscrijven want als i er op de pagina op klik komt er niets

    /   Reply  / 
 29. charlotte

  héé
  vertel me alstubelieft waar ik me moet in schrijven ik weet het niet meer

    /   Reply  / 
 30. Danny

  Hè ik ben Danny 13 jaar en ik wil graag mee doen aan THE voice kids omdat iedereen zegt dat ik mee moet doen ene omdat ik zelf ook goed kan zingen kan dit nog
  Gr.danny

    /   Reply  / 
 31. Maxime

  Iedereen zegt dat ik goed kan zingen zelf vind ik dat wat minder maar ik zing de hele dag door en zingen is mijn leven en ik zou er graag mijn beroep van maken en als iedereen zegt dat ik goed ben waarom zou ik dat niet mee doen dus ik hoop dat ik win maar moet me wel nog inschrijven :-)

    /   Reply  / 
 32. jammer

  ik wil ook graag meedoen ik heb voor
  450 mensen gezongen en iedereen zegt
  dat ik daar echt aan mee moet
  doen maar toen wist ik nog niet dat
  het inschrijven al was afgelopen!!!!

    /   Reply  / 
 33. diana

  ik doe dit jaar mee yes ik ben zo blij maar duimen dat ik win

    /   Reply  / 
 34. harold

  ik wil graag mee doen met de voice. ik kan goed zingen, zelfs mijn klas zegt het. ik heb ook een solo gedaan in onze musical en mijn ouders vonden het top. dus kan ik mee doen?

    /   Reply  / 
 35. Liese Groen

  Hallo ik ben Liese Groen.

  En ik wil heel graag meedoen aan de Voice kids.
  Dus mag ik alstublieft meedoen met de voice kids.

  Groetjes,
  Liese Groen

    /   Reply  / 
 36. Anouk

  Ik wil echt heel graag meedoen met seizoen 3, alleen dan ben ik te oud, maar ook weer te jong voor de echte voice of Holland.

  Ik wil mensen mijn stem laten horen, maar dan moet ik helaas nog een tijd wachten. ;(

    /   Reply  / 
 37. cheyenne

  hallo ik ben 11 jaar
  ik wil heel graag aanmeedoen aan de the voice of kids
  maar 1 vraag waar is de voice of kids?
  in welke plaats of land

    /   Reply  / 
  1. boem

   plaats nederland en waar het is weet ik niet

     /   Reply  / 
 38. noah

  Mijn opa is zanger en ben twaalf jaar soms treed ik op iedereen van mijn omgeving vind me goed en ik heb deze kans nog nooit gehad ik wil echt heeeeeeel graag meedoen. Want mijn droom is om zanger te worden. ik wil optreden voor 100de mensen en me opa is trots op me. Ik wil me stem laten horen ik hoop dat jullie me eruit pikken. ik zou het leuk vinden om mijn stem te laten horen aan de jury. ik zou het zzzzzzzoooooooo harstikke leuk vinden. Laat van jullie horen of ik niet door ben. ik HOOP dat jullie me die kans geven het lijkt me leuk. Groetjes noah en de rest

    /   Reply  / 
 39. boem

  dit is te gek ik mag mee doen aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zo leuk w8 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hhhhhh zo0 te gek

    /   Reply  / 
 40. cherrys

  woooooooow ik wil mee doen

    /   Reply  / 
 41. annemijn

  Hooi!, ik ben annemijn ik ben 12 jaar(:

  Ik wil heel graag later iets met zingen doen ik ga naar de accedemie school in Amsterdam later, maar als ik op inschrijf formelier druk dan kom ik er niet ik ben altijd al super lang aan t zoeken naar opgevenvoor shows, maar ik kan het maar niet vinden ):

  ik wil het heel graag dat is mijn grootste droom.
  mail me maar niet naar mijn mail adres, want die is gehackt doe maar naar [email protected] weten jullie miss. een site dat zal heel erg fijn zijn!

  vriendelijke groeten Annemijn

    /   Reply  / 
 42. abir

  hoe moet ik mij inschrijven voor the voice kids aub zeg het

    /   Reply  / 
 43. Anne

  heey ik wil heel graag meedoen met de voice kids. omdat ik zingen leuk vind. maar ik durf het eigenlijk niet ik twijfel heel erg wat ik moet doen, omdat mijn vrienden en familie zeggen dat ik heel goed kan zingen. als ik meedoe hoop ik dat marco omdaait ik ben namelijk fan

    /   Reply  / 
 44. cherrys

  hoi ik heet cherrys
  wouw wat een gave sirie hebben jullie gezet
  ik vind zelf dat ik mooi kan zingen darom heb ik me bedacht
  ik doe wel mee met de voice kids

  doei tot gouw

    /   Reply  / 
  1. cherrys

   woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

     /   Reply  / 
 45. amber

  hey ik ben amber ik ben 8 jaar
  ik kan heel goed zingen en ik wil heel graag mee doen

    /   Reply  / 
 46. Yildiz

  Ik heet Yildiz en ik ben 14 jaar.
  Ik wil heel erg graag meedoen met the voice of kids omdat ik van zingen houd en daar word ik altijd vrolijk van!
  Veel vrienden en familie zeggen dat ik een mooie stem heb en dat wil ik graag laten horen aan de rest.
  x

    /   Reply  / 
 47. abir

  ik wil mee doen maar ik weet niet hoe aub zeg het

    /   Reply  / 
 48. Tedona

  Wil dolgraag meedoen met the voice kids kunnen jullie mij vertellen hoe want zit elke dag overal te surfen op internet maar kan niks vinden. wil iedereen mijn stem laten horen omdat ik wil laten zien wat ik heb! Groetjes Tedona

    /   Reply  / 
 49. khadija

  hey ik ben khadija ik ben 13 jaar ik woon in amsterdam ik wil me heel graag inschrijven bij de voice maar ik ben bang dat ik niet uitgekozen kies me pliese mijn vrienden en mijn familie zeggen iedere dag waneer ik ze tegen kom waneer ga je inschrijven mij de voice je hebt zo’n mooi stem ik wil niet opscheppen maar dit is mijn droom ik hoop dat ik wordt uitgenodigt liefst khadija

    /   Reply  / 
  1. sabrina

   khadija ik had je ooit gehoord in det tram weet je nog . ik vond dat je heel mooi stem hebt ik hoop voor je dat je aangenomen word

     /   Reply  / 
 50. amal

  ik ben amal nou ik wil heel graag mee doen ook ben ik een kind ik heb nog nooit een prijs gewonnen maar dat is niet de Reden want ik vint dat ik mooi kan zingen doei ik ben 9 jaar ik woon in Rotterdam

    /   Reply  / 
 51. janne

  ik wil mee doen

    /   Reply  / 
 52. sierra

  ik wil graag meedoen met the voice kids alleen ik weet njiet hoe ik me op moet geven!

    /   Reply  / 
 53. anomienpje

  Ik wil super graag meedoen met de voice kids maar de site van de voice kids is een beetje onduidelijk.IK wil echt super graag meedoen!!!

    /   Reply  / 
 54. elisabeth

  ik ben elisabeth ik ben 12 jaar oud

  ik wil graag mijn talent laten horen aan de jury leden van de voice.
  ik zou graag tips willen krijgen van nick en simon / marco borsato.
  ik zing met mijn familie en heb ook gezongen op de bruiloft van mijn ouders heb dus aantal fans!!!!
  zingen is mijn talent tenminste dat is wat ik gehoord heb

    /   Reply  / 
 55. lynn

  Ik hou van zingen. Ik hoop dat ik dan door kan! Ik hoop dat ik mijn droom kan bereiken!!

    /   Reply  / 
 56. cherrys

  wouw ik hou supper veel van zingen
  ik wil supper graag meedoen
  alsje blieft mag ik meedoen

    /   Reply  / 
 57. Emma van Brummelen

  Hallo
  Ik ben Emma en ben 13 jaar
  Ik wil graag mee doen aan de voice of kids maar waar moet je het
  filmpje heen sturen?
  ik hoop snel een reactie terug te krijgen op mijn Email!!!

  groetjes Emma

    /   Reply  / 
 58. quinty

  ik hoop dat ik echt kan meedoen ik ben er super benieuwd naar want dit is me eerste keer groetjes quinty evelijn veere.

    /   Reply  / 
 59. yasmine

  ik ben yasmine 11 jaar en ik kan goed zingen hopelijk mag ik zingen bij de voiskids

    /   Reply  / 
 60. Bente

  Ik ben Bente, ik zou heel graag mee willen doen aan the voice kids!
  ik ben 11 jaar en ik hoop dat ik mag zingen bij de voice kids.
  xx Bente

    /   Reply  / 
 61. Floor

  Ik ben Floor, en ik zou heel graag willen zingen bij de voice kids.
  ik heb al veel geoefend op fix a heart.
  ik hoop dat jullie het mooi vinden!
  xx Floor

    /   Reply  / 
 62. maaike

  mag ik alsjeblieft mee doen ik ben 9 jaar oud

    /   Reply  / 
 63. danii

  hoi ik ben danii en ik zou heel graag willen zingen bij the voice kids ik hoop dat ik het mag van jullie en mijn ouders natuurlijk en ik ben 9 jaar

    /   Reply  / 
 64. cherrys

  wow ik wil supppergraag meedoen maar ik weet niet hoe je op youtube een liedje moet zingen wilt u dat even uitleggen

  doei van cherrys

    /   Reply  / 
 65. elany farenhout

  ik wil graag meedoen, heb er reuze zin in!!!!

    /   Reply  / 
 66. elany farenhout

  ik ben elany ik ben 8 jaar ik wil graag medoen

    /   Reply  / 
 67. jamila

  ik wil een vriendin opgeven omdat ze heel mooi en goed kan zingen ze wil een liedje zingen van treintje oosterhuis vlieg met me mee ze heet isa snip maar als iemand wil helpen graag plzzzzz help julie moeten haar ontvangen we willen het graag

    /   Reply  / 
 68. jamila

  hooii ik wil een vriendin opgeven ze heet isa en ze wil het liedje trijntje oosterhuis vlieg met me mee ze kan super mooi en goed zingen maar ik weet niet waar je je kan opgeven pleaas help me pleaaaasssss kan je me helpen reageer dan pleasss doe het

    /   Reply  / 
 69. Anahit

  hooi mijn naam is Anahit Khatchatrian ik wil graag meedoen omdat me vrinedinnen zeggen dat ik heel mooi en zuiver kan zingen en ik zou dan heel graag rihanna take a bow willen zingen voor jullie en kijken of het me gaat lukken. ik wil het heel heel graag. Lees dit berichtje dankuewell

    /   Reply  / 
  1. Anahit

   ik ben Anahit Khatchatrian weer zou u me dan heel snel een brief willen schrijven als ik mee mag doen alvast heel erg bedankt voice crue

     /   Reply  / 
 70. patricia steutel

  ik ben patricia steitel ik hou van zingen en vint het leuk om mee tedoen ik zing heel de dag door zoals rihanna ilse da lange pitbull en nog veel meer

    /   Reply  / 
 71. Femke Oosterhuis

  Wauww ! Wat een reacties ! Ik vind zingen echt super leuk en zou het dan ook met iedereen willen delen ! Daarom is dit de kans om plezier te hebben en te laten zien of je kan zingen of niet ! Ik zou het graag proberen omdat ik dat ook van klasgenoten hoor .. :) Ik heb dan ook veel geleerd van mijn allerliefste zus Sietske Oosterhuis die echt fantastisch kan zingen ! Ze heeft op youtube ook wat nummers gecovered .. Maarja ! Ik hoop dat u die grote droom en die grote kans van plezier niet ontneemt .. Veel liefs Femke Oosterhuis

    /   Reply  / 
 72. laura

  ik heet laura en ik wil dol graag zangeres worden het is mein grootste droom ik zing al van af meein zesde en ik wil graag mein droom waar maken

    /   Reply  / 
 73. patricia steutel

  Hooi ik ben patricia steutel ik ben 9jaar en ik zou het leuk vinden als ik mee zou kunnen doen ik zing de hele dag door heel veel liedjes

    /   Reply  / 
 74. anne

  ik wil meedoen aan de voice omdat mensen zeggen dat ik echt een mooie stem heb en dat is mijn droom al heel lang ik ben 10 jaar wordt bijna 11

    /   Reply  / 
 75. anne

  lijkt mij cool
  eccht waar

    /   Reply  / 
 76. anne

  cool dat ik mee mag doen

    /   Reply  / 
 77. anne

  lijkt mij leuk om mee te doen

    /   Reply  / 
 78. Endrizzi Winklaar

  ik ben endrizzi ik hep 3 jaar mij ge dan met zan les derna hep ik in nedrlan ge komen woonen derna hat ik zin ni de the voice kidds derna hat ik helegr zin om men te don en ik ben 15 jaar out groechje endrizzi

    /   Reply  / 
 79. sigourney

  lieve mensen van de voice kids
  ik wil heel graag mee doen aan de voice kids.
  ik heb 31 december 2011 mijn vader verloren.
  als hij er nog was kon hij alles wat ik zong horen.
  heel veel kinderen zegen dat ik goed kan zingen en ik zing elke dag
  ik hopp dat ik mee mag doen aan de voice kids want mijn vader zij doe wat je niet laten kan.
  ik hoop dat hij nu ziet wat ik stuur en ik hoop gewoon dat ik mijn talent aan het publiek mag tonen en ik hoop ook dat iedereen mijn stem super en mijn droom is om later beroemd te worden groetjes sigourney

    /   Reply  / 
  1. e

   ik weel graag mee doen ik heb er reuze zin in
   stuur mij dan een bericht
   achter op Hijves

     /   Reply  / 
 80. nisrine

  heeey lieve mensen ik ben nisrine en ben 11 jaar ik wil
  super super graag mee doen aan de vois
  heb wel vaak opgetreden in de stad ofso voo de gezelligheid
  heel veel kinderen en mensen zeiden tegen me dat ik beter
  met the vois kids mee kan doen daarom dacht ik dat ik het maar
  ging proberen ik zou het super leuk vinden en heel gezellig
  en wil grag me talent aan iedereen voordragen ik zou het super super leuk vinden als ik mee deed gwn voor de gezelligheid en omdat ik heel erg van zingen hou
  xxxjes en gr. van nisrine

    /   Reply  / 
 81. kiki

  ik wil ook graag mee doen maar ik weet niet hoe dat werkt… heel de klas vind dat ik mooi kan zingen ik ook maar weet echt niet hoe hat werkt..!?

    /   Reply  / 
 82. Ilse

  Ik wil ook dolgraag meedoen aan de voice kids

    /   Reply  / 
 83. lieke

  ik wil graag mijn stief zusje opgeven
  maar waar moet datt

  snel reageren plaese

    /   Reply  / 
 84. tatum en tessa

  hallo wij zijn tatum en tessa wij willen een vriendin opgeven genaamd esmee ze zingt iedere dag en is dol op zingen
  dus wij willen haar een kans geven
  dus laat er alsjeblieft mee doen
  xxxxxxtatum en tessa

    /   Reply  / 
 85. Nienke

  Hallo ik Nienke ben 10 jaar ik zou heel graag mee willen doen aan de Voice kids ik kan mooi zingen en mij vriendin ook wij willen ook zamen gaan zingen ik wil me graag inschrijven ik probeer het steed maar kom niet op het inschrijf formulier ik hoop dat het nog lukt goetjes nienke

    /   Reply  / 
 86. samanta123

  ik heb een vriendin ze is echt echt vet goed en ze durft niet te zingen en ze is wel goed

    /   Reply  / 
 87. romona

  ik wil graag mee doen maar ik ga op zangles om paar dingen bij te leren en dan ben ik er klaar voor

    /   Reply  / 
 88. Coco

  Heel veel mensen zeggen dat ik een mooie stem heb
  Maar ik zeg dat ik een zenuwpees ben
  Help hoe moet ik dit doen!!!

    /   Reply  / 
 89. Lara

  Hay! Ik ben 13 jaar oud en ik ben dol op zingen. Zelf heb ik ook al wat talentenjachten gewonnen maar ik zou graag aan iets groters meedoen zoals the voice kids. Het liefst maak ik mensen blij met mijn gezang en ik hoop dat anderen het ook heel leuk vinden als ik zing. Ik hoop ook echt dat ik door ben naar de blink auditions!
  X, Lara :)

    /   Reply  / 
 90. Fleur

  Ik wil graag meedoen aan de voice kids…! Ik ben geboren om op de planken te staan, ik zit zelf op zangles en ik doe elk jaar mee aan een musical (dit jaar rock’n roll)! Ik ben nooit zenuwachtig om opgetreden dus voor mij is de voice helemaal weg gelegd, alleen nu nog maar hopen dat ik door ga!

  Xxx Fleur

    /   Reply  / 
 91. pascalle

  ik wil heel graag meedoen aan de vois kids
  ik ben heel goed in zingen ik ben 11 jaar oud en ik zing ook altijd in de douche en ook met tennis en hockey en ik wil heel graag mee doen
  XXXXX pasclle

    /   Reply  / 
 92. cassandra lageveen

  vriende en vriendinnen zeggen dat ik goed kan zingen dus ik dacht ik doe een keer voor de lol mee maar ik hoop wel dat ik door ga…

    /   Reply  / 
 93. Anita

  Wat een slechte avond , altijd grote fan maar vind dit helemaal niks, bijv. Marx zo slecht en de coaches hem helemaal ophemelen ,kom op zeg, ga het thuis maar eens even naluisteren, om te huilen. En met het stemmen van de coaches ook geen verbetering. Enige lichtpuntje : Robbie williams !!!!

    /   Reply  / 
 94. laura

  ik droom alzo lang van de voice of holand oja ik ben laura en ik ben 13 jaar en ik vinddat ik mee moet doen om dat ik het geweldig zou vinden

    /   Reply  / 
 95. Khadija

  Heylen ik ben het weer ik kan niet meer wachten als ik aangenomen wordt ik oefen al sins september op een liedje en ik wil graag gebruiken voor de voice

    /   Reply  / 
 96. Demi

  ik kan goed zingen en wil beroemd worden ik droom er zo van
  xxx demi

    /   Reply  / 
  1. kevin

   jullie weten dat het gewoon voor de lol is en je het leuk vind

     /   Reply  / 
 97. kevin

  lekker wil ik net aanmelden kan hij hem niet openen

    /   Reply  / 
 98. Renske Overdevest

  ik wil mezelf graag inschrijven maar weet ni hoe???

    /   Reply  / 
 99. Lisa

  Wanneer is seizoen 3 vertel het me plzzz

    /   Reply  / 
 100. louise

  ik wil best meedoen maar mijn been is gebroken

    /   Reply  / 
 101. jadranska

  hallo ik ben Jadranska ik heb een 2de prijs voor zingen en ik wil graag meedoen en kijken of ik de stem heb de meeste zeggen ja maar ik wil het van iemand weten die getalenteerd is ik wil me opgeven maar het zit al vol wanneer begint het tweede seizoen dan? wilt u mij a.u.b op de hoogte brengen alvast bedankt. groetjes Jadranska

    /   Reply  / 
 102. Quinten

  ik wil echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 103. Lola ;)

  Hay, Hay Lola hoor! ;)
  Ik wil heel graag mee doen aan de voice kids maar weet niet of goed genoeg ben of jah ook kan ik zeggen dat ik een beetje bang ben om voor mensen te zingen ik acteer namelijk ook en dat vind ik dan weer niet eng! maar wat zeggen jullie ervan??? moet ik het doen of niet??? mensen zeggen wel dat ik het MOET doen! haha ook wel eng hoor denk ik dan maar mail me pleas????!!! xxx lola ;)
  P.S. kan je nog mee doen voor deze ronde en hoe???

    /   Reply  / 
 104. KRISTY

  NOUW IK BEN KRISTY IK BEN 8 JAAR EN IK WOON I OSS

  IEDEREEN VIN DAT IK MEE MOET DOEN OM DAT IK MOOI STEM HEB MAAR EEN BOBLEEM IK KAN GEEN LIETJES SGRJIVE TOEN IK 5 OF 6 WOUW IK AL ZANE RES ZIJN KUN JE ME HELPE

    /   Reply  / 
 105. zoe

  heeiii ,. xx ik wou me heel graag nog opgeven’
  Volgens mij kan dat niet meer s dat waar.. xxxxx hoop op een reactie xx zoe.

    /   Reply  / 
 106. bo

  wil echt heel graag meedoen.

    /   Reply  / 
 107. ranaiska

  ik wil mijn vriendin opgeven want ze zingt overal en met alles wat ze doet en ik word er soms echt gek van maar ik wil der opgeven want ze heeft een mooie stem en ik wil dat ze het aan mensen kan bewijzen

    /   Reply  / 
 108. naikaa

  ik wil mijn nicht heel graag opgeven want ze wilt het graag maar ze is verlegen maar wilt het heel graag ze zingt al voor vrienden en famillie en ze heeft een hele mooie stem en ze wilt zo graag meedoen !!!

    /   Reply  / 
 109. giulietta

  Ik wil graag mee doen aan de voice kids.Maar kun je nog wel mee doen
  ik hoop van wel want ik wil later zangeres worden.

    /   Reply  / 
 110. Wenjia

  Ik wil ook meedoen net als mijn vriendin giulietta!
  Alleen kan het nog wel..?

    /   Reply  / 
 111. wenjia

  hoe moet je je opgeven?

    /   Reply  / 
 112. giulietta

  Hoe kun je je opgeven voor de voice kids???

    /   Reply  / 
 113. Charlotte

  Waar moet je in schijven ?????????

    /   Reply  / 
 114. Dionaysa

  Ik en mijn klas willen heel graag mijn vriendinnen inschrijven voor de voice of kids. Omdat ze heel veel talent hebben en het ook heel graag wil. Zouden jullie mij misschien een mailtje willen sturen voor de aanmelding.

    /   Reply  / 
 115. Amal

  Ik wil zooooo graag meedoen aan de voice kids echt m’n droom zal gewoon uitkomen maar mij maakt ook helemaal niet uit of ik win ,want lol hebben is het belangrijkste (maar winnen zou wel TE GEK zijn ;p)

    /   Reply  / 
 116. hakki

  hij kan heel goed zingen

    /   Reply  / 
 117. chaimae

  omg ik wil zo graag mee doen dit is mijn droom egt waar ik heb er zelfs over gedroomt heel veel mensen zeggen dat ik mooi kan zingen ik hoop dat de jurie dat ook vind als ik mee doe en mag mee doen maar ik ben nu een beetje telaat dus moet ik tot volged jaar wachten maar ik wil zo graag mee doen plies help me

    /   Reply  / 
 118. Elany

  Ik ben elany ik Weel heel mijn leven lang al mee doen met een zang wetstrijt mijn4zusen en mijn broertje vinden dat ik heel mooi kan zinge

    /   Reply  / 
 119. s.h123

  heey ik ben s.h123 ik wil me super graag opgeven
  probleem is aleen:ik weet niet hoe dat moet !:P

  maar ja ik wil dus wel supper graag meedoen maar ja hore moet dat in 2013 hahaha weet het antwoord stuur het dan maar bij de reacties

  wens me succes
  gr mij

    /   Reply  / 
 120. chaima

  ik wil graag medoen

    /   Reply  / 
 121. chaima

  ik wil meedoen ja

    /   Reply  / 
 122. Khalissa Jaber

  Ik ben erg jong maar ik wil toch een kans wagen al vast bedankt groetjes Khalissa jaber

    /   Reply  / 
 123. naomi

  ik zal graag willen winnen omdat ik denk dat ik goed kan zingen.
  groete naomi

    /   Reply  / 
 124. naomi

  ik zal graag mee willen doen omdat ik denk dat ik mooi kan zingen.
  groete naomi

    /   Reply  / 
 125. Isabel

  Hoi!
  Ik heb een vraag:
  Moet je eigenlijk zangles hebben om mee te kunnen doen?
  Doei! Groetjes Isabel

    /   Reply  / 
 126. stacey

  ik vind zelf dat ik geen mooie stem heb
  maar iedereen zegt van wel ik wilde ff 1 ding vragen ik wil eigenlijk niet mee doen maar jullie mogen het zeggen
  xx ik volg elke uitzendingg

    /   Reply  / 
 127. ilani

  hoi ik heb me al opgegeven maar wanneer krijg k iets te horen? en wanneer moet ik auditi doen groetjes van ilani uit venlo

    /   Reply  / 
 128. layla

  Heee u spreek met Layla… het lijkt me leuk om mee te doen met de the voifce of kids. en Me Email is [email protected] en ik ben 13 jaar.. kwoord 14 in Maart.. 22 maart woord k 14 en het lijtk me echt vet leuk om the voice of kids mee te doen en k well me opgeven voor the voice of kids. gr Layla

    /   Reply  / 
 129. layla

  Hallo u spreek met Layla ik ben 13 jaar en het lijkt me leuk om mee te doen met de the voice of kids, en ik zing bijna elkedag ,,, en k vind echt leuk om mee te doen kwoord 14 op 22 maart woord k 14 en me Email is [email protected] en wilt u dan mij Teurg Mailen fijne avond nog en groetjes Layla

    /   Reply  / 
 130. layla

  en hoe wil je eigelijk inschrijven voor de the voice of kids wilt u mij teurg mailen a,u,b gr layla

    /   Reply  / 
 131. fatima

  ik wil me vriendin opgeven ze heet jany maar als ik naar de aanmeldformulier ga lukt het nie.

  p.s wil graag binnen drie dagen een reactie horen

  groetjes fatima xxx-xxx

    /   Reply  / 
 132. danii pol

  hoi ik ben danii.en ik ben 9 jaar.ik wil graag mee doen aan the voice kids.ik hoop ook dat jullie mij gezang mooi vinden…PS:nick en simon en marco borsato als jullie dit leze jullie zijn mijn held.en ik hoop dat als ik mee doe jullie voor mij omdraaien want ik vertrouw in jullie en anders kon ik netzogoed……niet in jullie geloven.

    /   Reply  / 
 133. jeslen

  ik wil ook heel graag meedoen
  me vriendinnen en damilie zeggen dat ik het moet doen
  maar ik zou echt niet weten of ik dat wel durf
  maar ik ga het gewoon proberen
  (ik ben eigenlijk al 4 x ingeschreven)

  maar ik zie wel hoe het gaat doeii doeii xxjeslen

    /   Reply  / 
  1. jeslen

   ik bedoelde familie*

     /   Reply  / 
  2. Naoufal

   Weet je misschien welke site je moet aanmelden

     /   Reply  / 
 134. Tatum Keijzer

  Nou ik wil graag met de voice kids mee doen ik heb eigenlijk nog niet echt vaak mijn stem laten horen maar toen ik op mijn moeders verjaardag zong vondt ze het prachtig en ze zegt de hele tijd je kan prachtig zingen en dat vondt ik heeeeel lief dus ik wil me graag aanmelden!

  XoXo Tatum

    /   Reply  / 
 135. Gino

  ik wil super graag meedoen want ik kan heel goed zingen..

  Groetjes Gino

    /   Reply  / 
 136. jouayria

  ik wil me opgeven omdat ik zingen leuk vind.doei gr jouayria 8 jaar

    /   Reply  / 
 137. jouayria

  ik wil me opgeven omdat ik zingen leuk vind

    /   Reply  / 
 138. jouayria

  mag ik daar naar toe komen ja/nee

    /   Reply  / 
 139. Lisanne!!

  Hoi, ik ben Lisanne en ik ben 10 jaar en ik zou graag meewillen doen aan The Voice kids. Als ik mee zou kunnen doen, ben ik 11 jaar.
  Hoe moet je je opgeven of is dit opgeven?
  Ik zou graag wat meer info willen.
  Kunnen jullie me op Hyves ff op zoeken.
  Ik ben al lid van Tjiezi en ik heet:
  XxFlowerxX. Ik weet namelijk niet of je op YouTube moet staan of dat soort dingen, dus willen jullie iets terug sturen?
  Groetjes van Lisanne.

    /   Reply  / 
 140. paige

  ik wil iets met zang doen en ik kijk het ook altijd erg leuk ik wil het zelf ook een keer doen en daar staan
  groetjes van paige

    /   Reply  / 
 141. chelsey

  ik wile meee doen maar ik kan niet aanmelden helupppp plzz

    /   Reply  / 
 142. chelsey

  alvast bedankt x

    /   Reply  / 
 143. eefje

  ik kan best goed zingen ik zit op zangles ik zou graag willen winnen xxx

    /   Reply  / 
 144. eefje

  ja ja

    /   Reply  / 
 145. Nora

  Ik ben Nora en ik ben 12 jaar en ik vind zingen super leuk ik zou zo graag mee willen doen met de Voice kis dat lijkt me te gek!!!!

    /   Reply  / 
 146. julia

  ik wil meedoen aan de voice kids ik ben tien en als ik niet mee mag doen wordt ik gek

    /   Reply  / 
 147. patricia

  hoi hoi ik ben patricia en ik zou heel heel heel graag mee willen doen aan de voice kids en ik be 10 jaar groetjes

    /   Reply  / 
 148. Sascha

  Hoi ik ben sascha mijn droom om de vico of kids winnen dan ben ik super blij met de prijs

    /   Reply  / 
 149. Elle

  hoi ik ben elle en ik wil mee doen aan de voiskids maar hoe moet dat?

    /   Reply  / 
 150. charlena

  charlena 8jaar oud ik wil mee doen met het liedje laylaow

    /   Reply  / 
 151. charlena

  ik zalgraag mee wilen doen want ikeb een mooien stem

    /   Reply  / 
 152. kim

  ik wil dolgraag meedoen ik ben de nichtje van fabienne die 2 jaar geleden heeft gewonnen zingen zit bij ons in de familie dus ik wil ook heeeeeeeel graag meedoen en ik ga net als fabienne de jurie weg blazen met het zelfde liedje!

    /   Reply  / 
 153. lize

  zo ben jij het nichtje van fabienne ik ben super fan van haar
  wil je zorgen dat ik contakt met haar kan krijgen
  gr lize

    /   Reply  / 
 154. chelsea

  hoi ik ben chelsea en ik wil oookkk zooo graag mee doen maar ik het planken-koorts of ben heel velegen wat moet ikdoen gr chelsea belgroe 11 jaar

    /   Reply  / 
 155. Tatum

  Hallo ik ben Tatum en mijn moeder zei dat ik geweldig kon zingen dus ik ging me opeven en nu hopen dat Jullie me kiezen

    /   Reply  / 
 156. Benzly Peralta

  hoi hoi ik ben Benzly peralta en ik zou heel heel heel graag mee willen doen aan de voice kids en ik be 7 jaar groetjes

    /   Reply  / 
 157. caro

  ik wil heel graag mee doen aan de voice of kids
  want als ik zing wordt ik betoverd door blij’s schap
  dus alsjeblieft

    /   Reply  / 
 158. noa

  hehe na iets van 3 jaar heb ik eindelijk gedurft mij op te geven voor de voice kids eindelijk heb er veel zin in en kan niet meer terug
  oeoeeoe

    /   Reply  / 
 159. janine

  Janine

  ik ben janine en ik wil echt super graag meedoen aan the voice kids 2014 ik wil dat iedereen weet hoe ik zing en dat jullie me een kans kunnen geven ! Maar hie schrijf ik me in ??

  Groetjess janine x

    /   Reply  / 
 160. Yara

  ik ben bang om te zingen maar ik zou heel graag meedoen

    /   Reply  / 
 161. marcel

  ik wil meedoen omdat het een leuk progamma is

    /   Reply  / 
 162. india en quinty

  hallo wij zij quinty en india wij willen graag meedoen aan de voice pf kids de vraag is kan dat? gr quinty en india

    /   Reply  / 
 163. quincy

  ik heb van juf iny gehoort dat ik goed kan zingen

    /   Reply  / 
 164. kayleigh

  bijna iedereen zegt ik kan goed zingen alleen weet ik niet hoe ik mij moet inschrijven ik speel vaak neppe voice kids
  maar nu ga ik voor het echte werk

    /   Reply  / 
 165. sanna

  ik wil mee doen maar ik weetniet als ik goet ben en ik bangom het te doen

    /   Reply  / 
  1. Chelsey

   Ik wil heel graag meedoen maar ik weet niet of ik het kan

     /   Reply  / 
 166. Chelsey

  Ik wil heel graag meedoen maar ik weet niet of ik het kan

    /   Reply  / 
 167. Kathleen

  Ik wil graag meedoen omdat ik iedere dag zing en ik iets uit mezelf wil halen en ik denk dat de jury dat kan doen en daarrom wil ik meedoen

    /   Reply  / 
 168. soyin

  hoi ik ben soyin ik ben 8jaar en ben zo’”n meisje die de hele dag zingt en doe zingen al vanaf me 2e ik keek naar die kinderen die zo straalde op het podium en dat wil ik dus ook!!! dus kies mij ik kan echt heel goed zingen laat mij stralen op het podium

    /   Reply  / 
 169. Chadidja

  Ik chadidja ik ben 8 jaar en ik zing de hele dag

    /   Reply  / 
 170. jane

  ik wil niet mee doen misschien andere keer ik en nu 8 jaar bijna jarig dan word ik 9 jaar dit is geschreven op 2014 5 januari

    /   Reply  / 
 171. layla

  jA hey ik kom me ff wat vraGEN TOT HOELANG KAN IK ME INSCHRIJVEN WANT IK WIL OOK MEE INSCHRIJVEN TOT WANEER ONGEVEER KAN IK INSCHRIJVEN MAIL ME DAN FF GR LEYLAAA

    /   Reply  / 
 172. layla

  tot waneer kan ik me inschrijven gr leylaa

    /   Reply  / 
 173. Rosanna

  Hoi ik heb een vriendin die super goed kan zingen daarom willen mij vriendin en ik haar opgeven maar weten niet hoe
  We zouden het super leuk vinden als zei mee mocht doen 🎶

    /   Reply  / 
 174. mik

  PIK!!!! Vieze Hommos

    /   Reply  / 
  1. Gio

   Nou, we weten nu al wie er niet ouder is dan 10.

     /   Reply  / 
 175. sharon

  hoooooi mm ik wil super graag met de voice kids meedoen
  maar ik weet niet hoe ik me in moet schrijven mail me maar hoe ik het kan den en ik zou het super leuk vinden om mee te doen

    /   Reply  / 
 176. jennifer

  ik ben jennifer ik ben 10 jaar ik wil suuuppper graag mee doen met de vois kid maar als je 10 jaar ben mag je dan al mee doen?????

    /   Reply  / 
 177. Anna

  ja tuurlijk als je 8 ben al

    /   Reply  / 
 178. Anna

  ja tuurlijk als je 8 ben al mee doen met de voice ik zou ook graag mee willen doen maar de voice is al begonnen ? hoe moet ik me aan melden ???/

    /   Reply  / 
 179. wendel

  ik wil super graag mee doen en ga jar of hearts zingen!

    /   Reply  / 
 180. nikki

  ik ga winnen

    /   Reply  / 
 181. katingca

  maag ik mee doen ik 14 jaar
  groet katingca meer opa is bood

    /   Reply  / 
 182. dewi

  ik heet dewi en ik hou hee erg veel van zingen en turnen dus ik wil heel graag meedoen gr dewi

    /   Reply  / 
 183. dewi

  ik wil van me 7 al meedoen maar ik hou heel erg veel van zingen dus ik den dat i ga winnen en ik zing ook vaak onder de douche hah

    /   Reply  / 
 184. belma

  hoi ik ben belma en ik ben 9 jaar ik wil graag mee doen aan voice of kids omdat ik heel graag mijn talent aan jullie en heel nederland wil laten zien ik heb veel geoefend en nu maar hopen dat jullie mij laten mee doen aan voice of kids ik weet dat ik een beetje te jong ben maar ik een gewldige liedje die ik heel graag wil laten horen aan jullie. gr belma .

    /   Reply  / 
 185. belma

  hoi ik ben belma en ik ben 9 jaar ik wil graag mee doen aan voice of kids omdat ik heel graag mijn talent aan jullie en heel nederland wil laten zien ik heb veel geoefend en nu maar hopen dat jullie mij laten mee doen aan voice of kids ik weet dat ik een beetje te jong ben maar ik heb een gewldige liedje die ik heel graag wil laten horen aan jullie. gr belma .

    /   Reply  / 
 186. Bibi

  Vet graag ik ga meteen meedoen

    /   Reply  / 
 187. sannemiek

  ik heb een vriendin genaamd …… ze kan zo goed zingen was ik haar maar. ze wilt meedoen aan de voice maar ze wilt niet zelf opgeven ze wilt dat haar vriendinnen haar opgeven

    /   Reply  / 
 188. Miryam

  ik vond Ajoub heel goed omdat ik zijn liedjes die hij heefd gezongen ook bij zangles doe hij mijn grote voor beeld je bent echt goed

    /   Reply  / 
 189. layla

  ja hey ik wil me inschrijven op the voice of kids. 2014 allen ik heb me gegevens wel gedaan maar er staat steeds er is iets mis gegaan ofzoo ,.,, en hier is me link https://www.youtube.com/watch?v=CgmA1pLu8ik&hd=1 het liedje heet van Rosa vrij als en volg van junior songfestival dus ja, en me webcam die doet niet zo goed kunt u me andere ff mailen

    /   Reply  / 
 190. layla

  ik wil me inschrijven chek me link filmpje voor the voice of kids het liedje heet vrij als en volg van rosa, junior songfestival zongt ze deze lied en misschien kan ik ook mee doen allen weet ni hoe ik me moet inschrijven mail me er over link https://www.youtube.com/watch?v=CgmA1pLu8ik&hd=1

    /   Reply  / 
 191. layla

  ja hey ik wil zegen hoe kan ik me inschrijven chek me link voor the voice of kids 2014 https://www.youtube.com/watch?v=CgmA1pLu8ik&hd=1 het liedje heet vrij als en volg van rosa van junior songfestival en ik hoopdan dat ik door bent, maar weet ni hoe ik moet inschrijve gr laylaaaa mail me hier er over x

    /   Reply  / 
 192. Emma

  ik wil me oom inschrijven maar weet niet hoe HELP ik wil echt heel erg graag mee doen maar hoe
  GR. Emma met de E anders om Cool Hé?

    /   Reply  / 
 193. Silvana

  Hoi ik ben Silvana ben 14 jaar en wil al 2 jaar mee doen met de Voice kids hoe moet ik me inschrijven ?? Xx Silvana ps ik kan heel mooi zingen xx

    /   Reply  / 
 194. jennifer

  ik vind het leuk om mee te doen omdat ik wel goed kan zingen

    /   Reply  / 
 195. FEMKE DEBAST

  ik doe mee omdat ik graag zing en ik wil op een podijem staan

  (natalia) groetjes femke

    /   Reply  / 
 196. Kearal

  ik ben keara.ben 15j. Wil graag. Mee doen. Omda myn vriendin en vriende zeggen da ik goed kan zingen. Ik. Zing. Als ik my verveel ik wil graag is mee doen voor myn vriende is blij make.ps hoe moet ik my inschrijven.

    /   Reply  / 
 197. margarıta

  ık wıl zo graag mee doe
  n maar ık weet nıet hoe veel het kost.

  Ik heb een super sten en ık wıl mee doen ık ben 11 en over een maant
  word ık 12 en daarom wıl ık mee doen op the voıce kıds

    /   Reply  / 
 198. chahed

  hallo ik ben chahed en wil dol graag meedoen aan the voice kids ik heb er echt over gedroomd om beroemd te worden dus wil ik graag meedoen
  chahed 9 jaar

    /   Reply  / 
 199. lois

  ik wil mij zelf niet opgeven maar mijn beste vriendin jente zij kan heel goed zingen als je haar hoort dan denk je waarom is ze niet beroemd.

    /   Reply  / 
 200. julotte vugts

  hallo jury leden ik kan me eigen NIET inschrijven en ik wil heel graag meedoen.

  gr. Julotte Vugts
  hopelijk krijg ik snel antwoord…
  ANDERS KRIJG JE EBOLA..
  ik zal straks een filmpje sturen van mijn TALENT..
  dat wil je niet missennn……

    /   Reply  / 
 201. imane

  ik wint het super leuk

    /   Reply  / 
 202. imane

  ik wint het super leuk
  ik hou van zingen en ik ben jarig geweest ik ben 11jaar geworden

    /   Reply  / 
 203. imane

  ik hou van zingen en ik ben jarig geweest ik ben 11jaar geworden

    /   Reply  / 
 204. paola

  ik ben goed zingen
  ik ben 20 jaar
  kan goed zingen
  en super mooi
  ik ben talent en zingen
  ik doen mee
  ik doe graag zingen en staan
  groetjes paola

    /   Reply  / 
 205. sara

  ik wil meedoen omdat ik iedere dag naar muziek luister en dan meezing.

    /   Reply  / 
 206. lisa

  Hoi ik wil heel graag iemand uit mijn klas opgeven voor the voice kids ze kam vet goed zingen en ze geeft het niet toe, ze treed zelf ook op voor 200 mensen ik hoop dat ze mee kan doen

    /   Reply  / 
 207. esther

  ik wil ook graag mee doen met the voice kids ?
  ik kan heel goed mooie zingen

    /   Reply  / 
 208. minou

  hoi ik wil graag meedoen aan de voice kids omdat ik mensen wil laten zien wat ik kan en heel misschien als ik het durf wil ik een liedje opdragen aan mijn opa die vorig jaar is overleden. maar ik weet niet hoe ik aan moet melden weet iemand het misschien??

    /   Reply  / 
 209. Chelina

  ik heet chelina en ik kan goed zingen ik wil mee doen aan de the voice kids omdat ik het wil proberen en laten horen hoe ik zing

    /   Reply  / 
 210. Chelina

  ik heet chelina ik wil mee doen aan de voice of kids omdat ik goed kan zingen

    /   Reply  / 
 211. angellina

  ik wil graag meedoen aan de voice want ik heb talent en wil dat graag laten zien groeten van angellina

    /   Reply  / 
 212. yasmine

  Hoi ik ben yasmine en zou het heel leuk vinden op mee te doen aan de voice kids 2015 of 2016 en hoop ook dat er iemand voor me zou gaan drijen liefst groetjes yasmine

    /   Reply  / 
 213. lea

  ik word blij van allen kinderen die mij stunen en die zeggen dat ik goed kan zingen en ik vind zingen het allerleukste

    /   Reply  / 
 214. Dorothèe

  IK moet van mijn vriendinnen omdat ze vinden dat ik mooi kan zingen

    /   Reply  / 
 215. Dorothèe

  Mijn vrienden vinden dat ik mooi kn zingen

    /   Reply  / 
 216. mariama camara

  ik zit op zangles en ik spel ook saxofoon en ik heb veel keer opgetreden en ik wil graag ook meedoen met the voice kids.
  als u meer willen weten over mij nodig mij uit om meer te zien.

    /   Reply  / 
 217. Rachel

  Ik zou heel graag mee willen doen met de voice kids ik zing al me hele leven en ik schaam me een beetje om het voor iemand anders te zingen maar nu wil ik me angst overwinnen zingen is me leven ❤

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>