Rubriek: Vakantie

Benidorm voor dare devils en waterratten

Glijbanen suf… Dacht het niet. Ga maar eens van de Vertigo in Aqualandia. Althans, als je durft… Het is namelijk een echte attractie voor dare devils. En zo kun je nog veel meer avontuurlijke zaken ondernemen in deze Spaanse badplaats. Wij zetten de absolute must do’s voor waterratten op een rijtje.

Lees verder...

Tien vakantiebespaartips

Uit recent wereldwijd onderzoek naar vakantie-uitgaven onder ruim tienduizend consumenten, blijkt dat ruim een vijfde van de Nederlanders helemaal niet op zoek gaat naar vakantiedeals. Ook zoeken we niet of nauwelijks naar all-inclusive deals. Om Nederlanders bewuster te maken van de bespaarmogelijkheden, zet Expedia.nl daarom de beste vakantiebespaartips op een rijtje.

Lees verder...

Benidorm: leuker dan Salou en Lloret?

Als je denkt aan een leuke vakantie bestemming in Spanje dan staan Salou, Lloret (andere uitzoeken) natuurlijk op het lijstje. Aan Benidorm denk je waarschijnlijk niet. Als één van je vrienden het oppert lach je hem uit en zeg je dat daar alleen bejaarden zitten. Toch?

Lees verder...

Steeds meer oproepen voor reismaatjes

Steeds meer mensen kiezen ervoor om samen met een reismaatje op vakantie te gaan. Reismaatjes.nl ziet een toename in oproepjes. Jongeren zoeken voornamelijk iemand om mee te backpacken in Azië.

Lees verder...

Hostel Card: met korting backpacken door Europa

Twee wereldreizigers die vonden dat er teveel geld aan de strijkstok blijft hangen bij de booking websites zijn gestart met de Hostel card. Dit is een initiatief waarmee backpackers in Europa 10% korting krijgen bij de 120 geselecteerde hostels die het netwerk rijk is.

Lees verder...

Clichébeeld van Nederlander als toerist klopt niet

De zomervakanties zijn in volle gang. De meeste voorbereidingen zijn getroffen. Maar hoe voorbereid zijn Nederlanders en wat nemen ze mee? Bijna iedereen is wel bekend met het clichébeeld van de Nederlandse toerist met afritsbroek, de heuptas en een koffer vol Hollandse kaas, drop en hagelslag. Maar onderzoek van MasterCard toont aan dat clichés niet

Lees verder...

Bijna 90 procent spaart hele vakantiebudget vooraf

Nederlanders zijn één van de meest actieve spaarders voor vakanties ter wereld. Maar liefst 87 procent van de Nederlanders spaart zijn gehele vakantie vooruit; dat is meer dan in menig ander land. In andere landen worden vakanties veel vaker achteraf betaald. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek in opdracht van Expedia.nl.

Lees verder...

Ontdek de speelsteden van het Nederlands elftal

Oranje speelt de eerste wedstrijden van het WK in Salvador, Porto Alegere en São Paulo. Maar wist je dat deze steden nog veel meer te bieden hebben dan voetbal? Wij hebben voor iedere stad een top 3 samengesteld met de leukste hotspots, to do’s en must sees. Ontdek de speelsteden van het Nederlands elftal!

Lees verder...

Waarschuwing voor Oranje supporters in Brazilië

Oranje supporters op weg naar het WK kunnen meer dan EUR 460,- besparen door simpelweg op de juiste plaatsen te eten, drinken en shoppen, volgens buitenlands geld specialist GWK Travelex. Met EUR 25,- voor een biertje lopen Oranje Supporters kans om flink de dupe te worden van de prijsinflatie, maar door slim te plannen kan

Lees verder...

Skiën op Hawaii en andere verrassende ski-bestemmingen

Door de zachte winter in Europa moesten veel Nederlandse wintersporters het dit jaar doen met veel minder sneeuw dan ze gehoopt hadden. Het ski-seizoen 2014 was voor veel Nederlanders dan ook een beetje een teleurstelling. Maar niet getreurd. Expedia.nl zet voor Nederlanders die nog steeds verlangen naar pistes met knisperende verse sneeuw, blauwe lucht en

Lees verder...

Londen populairste buitenlandse bestemming in 2013

Het afgelopen jaar was Londen de best bezochte buitenlandse hotelbestemming onder Nederlandse reizigers. Dit blijkt uit gegevens van de vooraanstaande boekingswebsite Hotels.com. In de lijst met twintig best bezochte bestemmingen volgen Parijs en New York op plaats twee en drie.

Lees verder...

Werkantie: werken op vakantie, vrije tijd tijdens werktrip

Trend gespot: Werkantie… Vakantiegangers blijven in toenemende mate werken als ze op vakantie zijn, maar ze proberen ook trips die ze voor hun werk maken te laten samenvallen met hun vrije tijd. Kortom: werk en vakantie lopen steeds meer in elkaar over. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek uitgevoerd in opdracht van Expedia en Egencia’s

Lees verder...