Laat je Fanta(sie) de vrije loop! #FantaPlay

fanta

Wanneer heb jij voor het laatst een ijskoude Fanta gedronken? Ik drink dit heerlijke drankje regelmatig. De laatste tijd drinken mijn vrienden en ik het nog veel vaker, want Fanta heeft haar blikjes én flesjes met grappige afbeeldingen uitgerust. En daar kun je superleuke dingen meedoen!!

FUN alom

Let wel: deze coole verpakken zijn ‘limited editions’ ze zullen dus helaas niet het gehele jaar te verkrijgen zijn. Wij hebben er al een aantal gefotografeerd. En gaan straks weer naar de supermarkt om nog wat nieuwe verpakkingen te scoren. De afbeeldingen die er zoal op staan variëren van een kroontje, tot een vraagteken, een kusmondje, een robot, een bikinitop, magneet en nog vele andere leuke items. Als je je fantasie een beetje op de vrije loop laat, kun je dus te grappige of juist kunstzinnige foto’s maken en daarmee een hoop F U N beleven. Dat kan op school, thuis met jezelf, met het gezin of gezellie met je vrienden of je collega’s op werk.

fanta8

Je kunt je foto uploaden op Facebook, Instagram en/of Twitter met #Fantaplay – Je maakt dan bovendien kans op te gekke prijzen. Winnen!
fanta10

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laat je Fanta(sie) de vrije loop! #FantaPlay

  1. Fantana

    FANTASTISCH!!!!

    dat was echt een goede grap

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>