Rubriek: Dieren

Mantelbavianen dierentuin Emmen in paniek…

De mantelbavianen in de dierentuin van Emmen gedragen zich vreemd. Zo zit een enkeling verschrikt in een boom en lopen anderen ontheemd rond over het terrein. De dierenverzorgers staan voor een raadsel.

Lees verder...

Nieuwe afleveringen Andre van Duin’s Animal Crackers

De dieren zijn weer aan het woord in zes splinternieuwe afleveringen van Andre van Duin’s Animal Crackers. Vanaf vanavond wordt je meegenomen in de wereld van de dieren en op sleeptouw genomen door ‘special reporter’ Jan Wijdbeens. Op zijn zo bekende en eigenzinnige manier gaat hij op zoek naar de liefde tussen mens en dier.

Lees verder...

Levi van Kempen presenteert Ranger Dierenjournaal

Vanaf morgen zendt Disney XD iedere schooldag het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen uit. Dit nieuwe programma staat geheel in het teken van nieuws rondom wilde dieren en is een samenwerking tussen Disney XD, Dierenpark Emmen en de Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds. Levi van Kempen presenteert het Ranger Dierenjournaal.

Lees verder...

Carice van Houten Nederlandse voice-over Chimpanzee

Niemand minder dan Carice van Houten spreekt de stem in van de Nederlandse voice-over in de nieuwe Disneynature film ‘Chimpanzee’. De natuurdocumentaire draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen. ‘Chimpanzee’ is de eerste Disneynature film die in Nederland in de bioscoop wordt uitgebracht.

Lees verder...

Mond-op-mond met een hond

De dierenartsopleiding aan de Universiteit van Sydney leert artsen hoe ze eerste hulp kunnen verlenen aan honden. En daar komt dus ook mond-op-mond beademing bij kijken…

Lees verder...