Rubriek: Waaghals

Waaghals of watje: Yes-R

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Yes-R (27), rapper, televisiepresentator en acteur. Hij heeft een relatie met Cheyen, samen hebben ze zoontje Yessin. Yes-R is sinds kort ambassadeur voor organisatie Save The Children en hij brengt binnenkort zijn nieuwe single ‘Bubbels’ uit

Lees verder...

Waaghals of watje: Tim van Esch (Handsome Poets)

Jongerenblog stelt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen aan BN’ers en aanstormende talenten. Dit keer: Tim van Esch, zanger van de Handsome Poets. De indiepop band trad al op bij De Wereld Draait Door, stond in het voorprogramma van BLØF en in 2011 wonnen ze de 3FM Serious Talent Award. Hun hit

Lees verder...

Waaghals of watje: Martin Garrix

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer: Dj Martin Garrix. Hij won in 2012 de SLAM!FM dj talent of the year award, heeft samengewerkt met Christina Aguilera voor een van haar nummers en is sinds juli doorgebroken met zijn hit Animals. Komende tijd tourt

Lees verder...

Waaghals of watje: Joey Ferre

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer: de musicalster en tv-presentator Joey Ferre. Hij studeerde in 2011 af aan de Frank Sanders Academie voor musicaltheater, waarna hij in 2012 de hoofdrol van Tony Manero vertolkte in de musical Saturday Night Fever. Ook was

Lees verder...

Waaghals of watje: Priscilla Knetemann

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer: Priscilla Knetemann (21), actrice. Ze is met name bekend door haar rollen in Gooische Vrouwen en Spangas.

Lees verder...

Waaghals of Watje: Matt Simons

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer: Matt Simons (26), Amerikaanse zanger die in Nederland bekend werd met het nummer ‘With You’, dat voor het eerst gebruikt werd in de televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Lees verder...

Waaghals of watje: Raffaëla Paton

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Raffaëla Paton (29), zangeres.

Lees verder...

Waaghals of watje: Ingrid Jansen

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Ingrid Jansen (30), danseres en actrice. Ze is nu te zien als jurylid in Junior Dance, dat elke zaterdag om 18.55 wordt uitgezonden op Nederland 3.

Lees verder...

Waaghals of watje: Romy Krommert (L.O.S.)

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Romy Krommert (20), zangeres en actrice. Romy zingt in de groep L.O.S.

Lees verder...

Waaghals of watje: Jamai Loman

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer: Jamai Loman (26), (musical)acteur en zanger en momenteel te zien in De Grote Improvisatieshow (RTL4, zaterdag om 22.10).

Lees verder...

Waaghals of watje: Pim Wessels

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Pim Wessels (21), acteur. Hij is nu te zien in de musical ‘Lover of loser’.

Lees verder...

Waaghals of watje: Lange Frans

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Lange Frans (32), rapper en televisiepresentator. Hij is getrouwd met Daniëlle, samen hebben ze twee kinderen. Iedere vrijdag en zaterdag is hij te horen met ‘Vol gas met Frans’ op SLAM!FM. En zondag 19.55 uur is

Lees verder...

Waaghals of watje: Juvat Westendorp (Bas in Malaika)

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer Juvat Westendorp (24), danser, acteur en choreorgraaf. Juvat is momenteel dagelijks te zien in de soap Malaika op RTL5. Hij speelt Bas.

Lees verder...

Waaghals of watje: Nina van Koppen (Zoë in Malaika)

Jongerenblog legt in de rubriek ‘Waaghals of watje’ tien prikkelende vragen voor aan BN’ers en aanstormende talenten. Deze keer actrice Nina Koppen (23). Zij is dagelijks te zien als de gepassioneerde stagiaire Zoë in ‘Malaika’, dat om 19.05 wordt uitgezonden op RTL5.

Lees verder...