15-jarige verdient tonnen met eigen bedrijf

Schermopname (23)De 15-jarige Noa Mintz verdient tonnen met haar eigen bedrijfje. Sinds drie jaar heeft ze een nanny-bedrijf. Zelf heeft ze vroeger nanny’s gehad en daar had ze altijd problemen mee. Daarom besloot ze om haar eigen bedrijf op te zetten. Ze heeft onlangs een CEO moeten aannemen omdat het te veel werd om alles in haar eentje te doen, zo meldt New York Post.

Nooit rust

New York Post sprak met de tiener toen ze op ski-vakantie met haar familie was (heeft ze alsnog geen rust, haha). Ze vertelde dat ze het moeilijk vond om weg te gaan, maar de rust vindt ze heerlijk.

Het bedrijf heeft op dit moment 190 klanten. Deze klanten hebben allemaal een nanny of babysitter.

Waar voor geld

Als klein meisje had Noa altijd al problemen met nanny’s en ze besloot met een oplossing te komen. In de zomer van 2012 werkte ze haar idee uit. Volgens haar moest er een beter idee zijn om families aan babysitters te koppelen. Ze begon eerst met haar eigen familie. Daarna deed ze dit ook voor de vrienden van haar ouders.

Goede match

Via nanny’s in Noa’s eigen omgeving, kwam ze in contact met babysitters. Ook vond ze kandidaten via carrièrewebsites. Voor elke goede macht bracht ze 100 tot 200 dollar (90 tot 180 euro) in rekening. Door mond-tot-mond reclame kreeg het bedrijf steeds meer bekendheid.

Het bedrijf

Op dit moment heeft Noa 25 nanny’s en 50 babysitters in dienst. De werknemers werken allemaal zo’n 15 uur in de week. Stel je gaat even rekenen, dan zou het betekenen dat Noa zo’n 375.000 dollar (330.000 euro) per jaar zou verdienen. Helaas kan ze dit niet bevestigen: “Omdat we een beursgenoteerd bedrijf zijn kunnen we onze jaarrekening niet openbaar maken”, legt ze uit.

Bron: Metronieuws.nl

Wat zou jij met zoveel geld doen?

Lees ook:Allochtone jongeren bewaken kermis?
Lees ook:Vodafone klanten bellen gratis van 2 tot en met 5 mei
Lees ook:Meisje van 12 krijgt mp3 met homoseks
Lees ook:Heel snel veel geld verdienen
Lees ook:Serveerster krijgt 10.000 dollar fooi van vaste klant

1 Reacties // Reageer

One thought on “15-jarige verdient tonnen met eigen bedrijf

  1. Janet

    Wow zoveel geld verdienen. Lijkt me bijna onmogelijk toch? Nee, niet met http://www.Thuiswerken.nl <- uw adres voor een nieuwe carriere!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>