Jongeren gezocht voor nieuwe speelfilm

Bron: Humusak, pixabay.com

Bron: Humusak, pixabay.com

Altijd al de hoofdrol in een Nederlandse speelfilm willen spelen? Dan is dit je kans! Producent Habbekrats is namelijk op zoek naar acht jongeren tussen de 16 en 20 jaar oud. De zoektocht naar de hoofdrolspelers voor de verfilming van het boek ‘Bij Wij Eindig Ik’ van Elvin Peeters is inmiddels begonnen.

De roman gaat over een aantal rebelse jongeren die op het platteland leven. Ze zoeken naar avontuur en hun eigen grenzen. In het begin is het vriendschappelijk, maar als snel gaat het over in misdaad en exploitatie van hun eigen seksualiteit.

Producent Habbekrats is onder andere verantwoordelijk voor de films ‘Wolf’ en ‘Rabat’. In samenwerking met onder andere regisseur Rene Eller zal de film tot stand komen.

Je kunt je aanmelden voor de casting van ‘Bij Wij Eindig Ik‘ op de website. In je mailbox krijg je dan een link naar een website waar je je gegevens kan invullen. De castingsessies vinden plaats in januari en februari, de opnames in de zomer van 2015. Wie weet word jij één van de hoofdrolspelers!

Bron: Thepostonline.nl

Lees ook:Alcoholmisbruik in beeld gebracht door jongeren
Lees ook:Weet jij wat je mede-scholieren denken?
Lees ook:14 februari: online releaseparty Red Ribbon Rock
Lees ook:Stop met onzinnige zuipprogramma’s als Oh oh Cherso
Lees ook:Jongeren drinken meer door alcohol op tv

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongeren gezocht voor nieuwe speelfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>