Rijswijkers, lever uw Lotto-loten in!

Hoe het toch telkens kan gebeuren, snap ik echt niet. Mensen die gewoon hun gewonnen loterijgeld LATEN LIGGEN!! Arrgh!! Eigen schuld, denk ik dan wel, maar wat ben je dan toch een sukkel. Tegen de tijd dat de winnaars er eens achter komen, is het lot verlopen. De grootste Italiaanse jackpot was volgens mij vorig jaar niet opgehaald, omdat de eigenaar van het lot het te druk had met zijn dochters bruiloft. Natuurlijk waren er, zodra het lot was verlopen, meer dan genoeg mensen om hem erop te wijzen wat voor enorm geldbedrag hij was misgelopen. Balen, he? Ook nu zijn er weer enkele domkoppen die hun geld maar niet op komt halen, want de Lotto is al anderhalve maand op zoek naar de spelers die eind mei met een spel de hoofdprijs van 200.000 euro en een Volkswagen Golf hebben gewonnen. De winnaars kunnen de prijzen tot een jaar na de datum van de trekking nog afhalen. Nou ja, schijnbaar hebben ze het geld niet zo heel hard nodig, anders zouden ze wel meteen hun loten hebben gecheckt. Jammer dan!

Lees ook:Winkelier belazert winnaar loterij
Lees ook:Wie wint er nou twee keer de lotto met dezelfde cijfers?
Lees ook:Jongeren persen veertienjarige scholier af
Lees ook:Blue monday: 80% Nederlanders wel eens last van dipje
Lees ook:Voetbalplaatjes in een nieuw jasje

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Rijswijkers, lever uw Lotto-loten in!

 1. Magali

  Ze mogen hun loten wel bij mij afleveren.. kan ik ook op vakantie!

    /   Reply  / 
 2. Richard

  Wat een ongelovelijke eikels, zo ontzettend veel geld! Kunnnen ze het niet even aan mij sturen?

    /   Reply  / 
 3. Melissa

  ik heb ook een leuk prijsje met de lotto gewonnen, ik heb ‘t lot persoonlijk aan de lotto-balie overhandigd, zo blij was ik ermee :) ik heb er ook zo’n hekel aan als ze bij de postcode straatprijs helemaal niet enthousiast zijn en al in een enorme villa wonen :s geef het dan aan mij :P

    /   Reply  / 
 4. Steven

  Ja, zo van ” nou leuk alweer een auto, ‘k kan hem amper kwijt… ” wel een van de leukste reclames van het jaar van Lotto, met die Miljonairs probleemwijken: ” altijd maar dat lawaai van die kut-apaches :D

    /   Reply  / 
 5. Melissa

  beter dan die van die man die z’n hele huis door rende en ‘t vervolgens in z’n broek deed

    /   Reply  / 
 6. Franky

  Tja mensen,

  de duivel schijt nou eenmaal altijd op de grootste hoop, he!

  Zag het ook vaak bij de postcode-loterij. Een vrijstaand of 2 onder 1 kapwoninkje…leasebakje voor hem, Audi A2 voor haar…Dikke plasma-scherm in de woonkamer en dan toch 100.000 of meer winnen!!!

  Of het zijn ouderen die het meteen in hun spaarpotje doen! “Handige voor later”…zie je zoeen rimpelhoofd denken.

  Denk zelf dat het vaak ouderen zijn, die in de tussentijd zijn overleden. En die oudjes winnen vaak prijzen, hoor. Gooi dus ‘dat papiertje’ van opa niet te snel weg, hahahaha!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>