Gestolen laptoptas oorzaak ontruiming Utrecht CS

Deed ik gister de televisie aan, leek het alsof er een aanslag was geweest. Er lag een tas in een trein op Utrecht Centraal. Iedereen in paniek natuurlijk, en er reed geen trein meer. In werkelijkheid was de tas gewoon een gestolen laptoptas, die 3 jongens achter hadden gelaten in de trein.

Ze hadden waarschijnlijk iemand beroofd, de laptop uit de tas gehaald, en vervolgens de eerste stop (Duivendrecht) uitgestapt. De passagiers van de trein vonden de achtergebleven tas verdacht, waarschijnlijk vanwege de afkomst van de dieven. Ze hadden meteen de politie gebeld. Schandalig, als een Hollander de tas had achtergelaten was er waarschijnlijk een passagier hem achterna gerend met de mededeling dat hij zijn tas was vergeten.

Lees ook:Jongeren slopen trein
Lees ook:Weg conducteurs, maar weg duim
Lees ook:Vuurwerk in frituurpan snackbar
Lees ook:Amerikaanse reizigers geven meeste fooi
Lees ook:Wat is er boeiend aan een kerktorenhaan?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gestolen laptoptas oorzaak ontruiming Utrecht CS

  1. Theresa

    wow meteen zoveel paniek? Raar hoor hoeveel er veranderd is door al dat terroristengezeur. Het begint op frankrijk te lijken waar er op het station militairen rondlopen met van die grote geweren duidelijk zichtbaar die dan checken of alle tassen wel beheerd zijn.

      /   Reply  / 
  2. Magali

    Sja, ben ik in Nederland niet echt gewend allemaal!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>