Plassende grapjassen

http://adweek.blogs.com/photos/uncategorized/toilet1.jpgMensen kunnen echt geen wc´s meer vinden. Er wordt op steeds vreemdere plekken geplast. Ook een 23 jarige wildplasser uit Den Haag koos een vreemde plek, een politiebureau..

De politieagenten keken wel heel raar op toen ze hem op de camera´s tegen de gevel zagen plassen. Ze gaven hem natuurlijk meteen een boete. Waarschijnlijk moest die jongen zo nodig dat hij niet had gekeken waar hij eigenlijk was.

Maar plassen gebeurt niet alleen op straat. Zo worden ook vaak kledingwinkels geteisterd door plassende grapjassen. Die staan dan als niemand kijkt in een hoekje te plassen. Kledingwinkel Vero Moda maakt ook vreemde dingen mee. Zo wordt er weleens poep in een kleedkamer gevonden of in een Swirl-bekertje in de zak van een nieuwe jas.

Ik snap echt niet waarom mensen dat doen. Is het zo moeilijk om even naar een fastfoodketen of zoiets te lopen. Of doen mensen het gewoon voor de lol? Gezellig met zn tweetjes lol trappen: Poep jij in het bekertje? Dan stop ik m in de jaszak!!

Lees ook:Jongen schiet in winkelcentrum
Lees ook:De favoriete merken zijn…
Lees ook:Poep is nuttig!
Lees ook:Grapjassen op Schiphol moeten payen
Lees ook:Duitser castreerde zichzelf in dronken bui

1 Reacties // Reageer

One thought on “Plassende grapjassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>