Iran loves a nosejob

http://www.uihealthcare.com/depts/medmuseum/wallexhibits/images/NoseJob.jpgIn Iran worden de meeste neuscorrecties per jaar op de hele wereld uitgevoerd. Vooral jongeren zijn daar beinvloed door westerse televisie en zijn gevoeliger voor iets nieuws en spannends…

Ik zag het vandaag bij RTL Boulevard. Een meisje zei zelfs dat 2 of 3 procent van haar familie GEEN neuscorrectie had gedaan. Dat is toch erg. Er lopen daar gewoon heel wat mensen op straat met verband op hun neus.

Ze zeggen dat het komt door de revolutie, omdat ze daarna alleen nog hun gezicht mochten laten zien. Ik vind al die nosejobs overbodig, maar kan goed begrijpen dat mensen heel onzeker zijn wanneer ze een lelijke neus hebben.

Lees ook:Gezin in Turkije kan alleen op handen en voeten lopen
Lees ook:Jongen krijgt opgegeten neus terug
Lees ook:Lekker warm dierenvachtje
Lees ook:Gepiercet meisje mag weer naar school
Lees ook:Hoofddoek verboden op Turkse school

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Iran loves a nosejob

  1. Nadia

    Kan iemand mij vertellen waar in Iran? En hoe daar te komen? hahah

      /   Reply  / 
  2. Cindy

    Die mensen mogen niets, dit is het enige dat zij kunnen doen om hun uiterlijk te verbeteren. Denk je eens in dat je een vrouw bent, geen make-up mag dragen, altijd een sluier om moet en dan steekt een grotere neus er behoorlijk uit. Dit is dus dé oplossing en ik ben blij dat ze het mogen! Hebben ze toch nog iets.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>