Oudere mannen steken 16 jarige jongen dood

Weer zinloos geweld. Een 16 jarige jongen uit Dinteloord is neergestoken bij een ruzie. Hij is vanochtend in een ziekenhuis overleden. De hoofdverdachte is een 19 jarige man. De andere verdachten zijn 22, 26 en 49 jaar..

Ze zijn allemaal van Iraakse afkomst. Lijkt me wel oneerlijk…vier oudere mannen tegen een 16 jarige jongen. Tijdens de ruzie stak een van de betrokkenen een mes en stak het slachtoffer in het bovenlichaam.

In de woning van de hoofdverdachte is vannacht huiszoeking verricht. De
politie heeft inmiddels een rechercheteam van 24 personen op de zaak
gezet.

Lees ook:Verdachte ‘speeltuinsteekpartij’ opgepakt
Lees ook:Potje voetbal eindigt in steekpartij
Lees ook:Broertje vermoordt broer om spel
Lees ook:Jongen steekt leerling met schroevendraaier in hoofd
Lees ook:Dronken 16-jarige fietst over snelweg

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Oudere mannen steken 16 jarige jongen dood

  1. Bart

    We zijn weer lekker bezig hier in Nederland. Ik vind het niet gek dat sommige Nederlanders zeggen dat het altijd de buitenlanders zijn die zoiets doen. Nu weer.
    Maar ik moet zeggen dat de Nederlandse jeugd die uitgaat ook asociale mensen zijn. Maar het gaat weer lekker met het geweld hier in Nederland.

    Er moet binnenkort echt actie tegen deze mensen worden gedaan.

      /   Reply  / 
  2. Willy

    Ja, Slim Bart! Geweld tegen geweld; dat helpt!!!
    Kijk maar naar Iraq; gaat goed daar hè!?!

    Zolang de mensheid niet in staat zijn is om gezond verstand de boventoon te laten vieren, zullen dit soort dingen blijven gebeuren. Welcome to the real world!

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Als je dit ziet: ‘De politie heeft inmiddels een rechercheteam van 24 personen op de zaak gezet.’ dan moet het wel heel heftig zijn. Maar ze hebben na de dood van Pim Fortyun en Theo van Gogh nog niet veel bijzonders ondernomen.

      /   Reply  / 
  4. ientje

    de bovenstaande informatie klopt dan niet helemaal, de 16 jarige jongen stond met en groep van ongeveer 15 man tegenover de 4 irakezen…

    niet dat dat dan een excuus is om iemand te vermoorden. ik woon zelf aan het raadhuisplein en heb het vanaf mijn balkon zien gebeuren. het was echt ongelofelijk hoe cru en gemakkelijk de 19 jarige man zijn mes trok en stak. echt verschrikkelijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>