Meiden redden man van 150 kilo

Een 150 kilo zware man is afgelopen zaterdag geredt door drie alerte meiden. Een 19-jarige Rijswijkse, 18-jarige Haagse en een 16-jarig meisje uit Schagen waren aan het zwemmen bij het Noorderstrand in Scheveningen, toen zij de 59-jarige Amsterdammer zagen drijven.

Door een onbekende reden is de man in het water onwel geworden en kon niet meer zwemmen. De drie meiden bundelden daarop hun krachten en kregen de zware man met zijn drieën op het droge. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meiden redden man van 150 kilo

  1. Paul

    Knap werk meiden! Goed gedaan ;) Hoe is het nou met de man?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>