Geil in de klas

Wel eens heel opgewonden geweest in de klas? Het gebeurt wel eens, zelfs in groep 8. Twee jongens van 12 en 13 en twee meisjes van 11 hebben in een Amerikaanse school bijvoorbeeld sex gehad, toen de leraar slechts een kwartier weg was! Die moeten wel meteen hun kans hebben gegrepen, want hun klasgenootjes waren er natuurlijk gewoon bij! Een jongen stond op de uitkijk, maar een andere klasgenoot heeft de opvallende gebeurtenis gemeld bij de school. Deze vijf kinderen zullen nu worden aangeklaagd bij de jeugdrechtbank.

De meesten van ons leren wel dat sex in het openbaar ongewenst is. Duidelijk toch ergens iets misgegaan bij hun opvoeding.  

Lees ook:Laatste vijf verdachten mishandeling Eindhoven melden zich
Lees ook:Leerlingen Da Vinci College Roosendaal onwel door lucht
Lees ook:Studenten ontdekken lek in betaalpas kantine
Lees ook:Schietpartij school Californië; leerling schiet klasgenoot neer
Lees ook:Broer en zus getrouwd

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Geil in de klas

  1. Tank

    wel erg jong vind je niet :D

      /   Reply  / 
  2. Dj-Chris

    Ja, daar ben ik het me eens. Toch is er niemand sexueel misbruikt. Het mag dan wel niet normaal zijn in de klas, dat die behoefte er is, is volkomen normaal. Om die kinderen vervolgens aan te klagen bij de jeugdrechter terwijl ze niemand hebben misbruikt, is natuurlijk ook weer niet in orde. Los als school dit incident zelf op. De jeugdrechter is voor die jongeren veel ongezonder dan sex!

      /   Reply  / 
  3. HaLLootje

    ik vind het wel raar

      /   Reply  / 
  4. robert

    haha,
    wel geil ;p

    maar das nii meer normaal

      /   Reply  / 
  5. Magnolia-fan

    jong geleerd, oud gedaan :P

      /   Reply  / 
  6. nicky

    Bij sommige jeugd vooral in preuts america is zoenen al seks hoor!

      /   Reply  / 
  7. Domi

    In Amerika gebeurd ook van alles, he?

      /   Reply  / 
  8. jay wii

    Kan me herinneren toen ik op de basisschool zat dat er een gastje zich aan het rukken was onder de tafel, was toen zelfs zo jong dat ik niet eens begreep wat ie aan het doen was.

      /   Reply  / 
  9. aadjeee

    gangbang in dee klas…. die houden we erin :P

      /   Reply  / 
  10. maikel

    ik vindt dat het best logies is want wie heefter geen zin in we weten niet eens hoe ze er uitzien dus je kan niet oordelen misschien waren ze wel heel knap en we weten niet precies wat er is gebeeurt maar in iedere geval was het hun eigen beslissing om het te doen en zjn niet gedwongen dus kun je zie niet zomaar aanklagen als het nou was dat die twee meiden nou eens sex hadden met iemand uoder dan 15 oke maar dit vindt ik belachelijk ik heb ook wel sex gehadt toen ik jonger was (wel thuis)

      /   Reply  / 
  11. bassie

    kijk ik vind het nergens op slaan als je wilt neuken ga je tog neuken maar ik vint dat gassie dit het heeft vertel welnaaierig als ze dat deden bij mij is hij er nu niet meer wees gerust ik doen het n de klas

      /   Reply  / 
  12. Jan

    is tog leuk sex hebben ik vind het heel normaal lekker neuken GangBang BangBros NEUKEN DIE HANDEL!!!!

      /   Reply  / 
  13. Pietjeeeeee

    haha ja ik weet nog toen ik in gr. 6 wask wist nog van nix.. toen een turk(oude klasgenoot) zij van we maken een hut in de klas.. en er was een heel mooi meisje, ginge we balle :p

      /   Reply  / 
  14. Henk

    zieke shit op de leeftijd zaten wij nog in anti meiden groepen XD

      /   Reply  / 
  15. koster

    heey ik vind dat best wel lekker hoor want dat heb k ook wel eens gedaan met saffira maar toen kwam de leraar binnen en deed hij lekker mee geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>