Tel de bruinvis en help WNF

Foto: Wikimedia

Hou je van grote zwemmende zoogdieren, water en varen op een boot? Dan is dit je kans! Het Wereld Natuur Fonds (WNF) zoekt namelijk veertien jongeren die op zaterdag 19 september willen helpen bij een onderzoek van WNF en Stichting Rugvin naar bruinvissen in de Oosterschelde.

Wat moet je doen

Bruinvis-spotter word je niet zomaar. Om bij de veertien jongeren te horen die mee mogen op de Oosterschelde moet je een online opdracht doen. Je kunt kiezen uit vier opdrachten. Hoe meer opdrachten je voltooit, hoe meer kans je maakt op een plek in de boot!

Ben jij boven de 12 jaar en heb je zin om een echte WNF-Lifeguard te worden? Meld je dan aan op de site van WNF.

Meer informatie vind je hier!

Lees ook:Zzp’er haalt opdracht steeds vaker online binnen
Lees ook:Fukkers: Tim Haars, Tess Milne, Jay Boske en Sjaak van Es
Lees ook:Act Positive op de wc, de muur of je hoofd
Lees ook:Jonge vrachtautochauffeurs strijden voor super baan
Lees ook:Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>